Uitsluitingen/Lage risico's

Via de opties Uitsluitingen/Lage risico's kunt u bepalen welke items Norton 360 Online niet hoeft te scannen. U kunt de items en beveiligingsrisico's selecteren die Norton 360 Online niet hoeft te scannen. U kunt de items van risicoscans en Auto-Protect-scans uitsluiten. U kunt ook bepalen hoe de items met een laag beveiligingsrisico die op uw computer worden aangetroffen, worden behandeld.

Uitsluitingen/Lage risico's verlagen uw beveiligingsniveau. Gebruik ze alleen als u ze specifiek nodig hebt.

In de volgende tabel staan de opties voor Uitsluitingen/Lage risico's :

Lage risico's

Hiermee kunt u de items met een laag risico beheren die op uw computer zijn gevonden.

Norton 360 Online verwijdert automatisch de items met gemiddeld en hoog risico.

U kunt instellen hoe Norton 360 Online op items met een laag risico moet reageren.

U kunt kiezen uit:

• Verwijderen

Hiermee worden gedetecteerde items met laag risico automatisch verwijderd.

• Negeren

Hiermee worden gedetecteerde items met een laag risico automatisch genegeerd.

• Mij vragen

Met deze optie hebt u de meeste controle wanneer een risico wordt gedetecteerd. Bij elke fase van de risicorespons kunt u aangeven wat er moet gebeuren.

Items uitsluiten van scans

Hiermee bepaalt u welke schijven, mappen of bestanden moeten worden uitgesloten van risicoscans.

U kunt nieuwe items die moeten worden uitgesloten, toevoegen of de items die u al hebt uitgesloten, aanpassen. U kunt items ook uit de lijst met uitgesloten items verwijderen.

Items die van Auto-Protect-, SONAR- en downloadinformatiedetectie moeten worden uitgesloten

Hiermee kunt u bepalen welke schijven, mappen of bestanden moeten worden uitgesloten van Auto-Protect-scans, SONAR-scans en Download Insight.

U kunt de nieuwe programma's die moeten worden uitgesloten, toevoegen of de programma's die u al hebt uitgesloten, aanpassen. U kunt items ook uit de lijst met uitgesloten items verwijderen.

Selecteer een map en download het bestand in de geselecteerde map om het bestand uit te sluiten van Download Insight. Wanneer u bijvoorbeeld een onveilig uitvoerbaar bestand in deze map downloadt, laat Norton 360 Online u het bestand downloaden en wordt het niet van uw computer verwijderd. Het is raadzaam een nieuwe map te maken speciaal voor van Download Insight uitgesloten bestanden.

Handtekeningen die van alle detecties worden uitgesloten

Hiermee kunt u specifieke beveiligingsrisico's selecteren om deze van de scan uit te sluiten.

Uitsluitingen van handtekeningen verlagen uw beveiliging. Gebruik ze alleen als u ze specifiek nodig hebt. Sluit items alleen uit als u zeker weet dat ze niet zijn geïnfecteerd.

U kunt bekende risico's op naam selecteren en een risico uit de lijst met uitgesloten items verwijderen. U kunt ook de risicogevolgen bekijken op basis van de impact op prestaties, privacy, verwijdering en onzichtbaarheid.

SONAR-beveiliging

SONAR-beveiliging in- of uitschakelen

Beveiligingsbedreigingen uitsluiten van scans

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15457075_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 12/04/2011