Identity Safe-gegevens exporteren

U kunt uw Identity Safe-gegevens exporteren ter beveiliging, voor gegevensherstel of om uw gegevens naar een nieuwe computer over te brengen.

Zelfs wanneer uw product is verlopen, kunt u Identity Safe-gegevens ophalen.

U kunt de volgende opties gebruiken om uw Identity Safe-gegevens te exporteren:

Bestandsindeling

Hier kunt u de indeling van het back-upbestand selecteren.

Uw opties zijn:

• Back-upindeling voor Identity Safe

Hiermee kunt u een back-up van uw Identity Safe-gegevens maken in de bestandsindeling .dat.

• Zonder opmaak

Hiermee kunt u een back-up van uw Identity Safe-aanmeldingsgegevens maken in de bestandsindeling .csv.

Symantec raadt u aan een back-up te maken van uw Identity Safe-gegevens in de back-upindeling voor Identity Safe voor betere bescherming.

Mijn gegevens exporteren naar

Hiermee kunt u een back-up maken van al uw Identity Safe-gegevens naar een door u opgegeven locatie.

U kunt de locatie intypen of naar de locatie navigeren en de bestandsnaam met de extensie .dat of .csv invoeren.

Wachtwoord (optioneel)

Hier kunt u een wachtwoord opgeven voor het back-upbestand.

U moet dit wachtwoord opgeven wanneer u de back-upgegevens wilt herstellen. Het is raadzaam een wachtwoord op te geven om uw gegevens tegen misbruik te beschermen. U kunt een wachtwoord opgeven dat afwijkt van uw Identity Safe-wachtwoord.

Als u uw Identity Safe-gegevens in CSV-indeling exporteert, wordt het veld Wachtwoord uitgeschakeld.

Bevestigen

Hier kunt u het opgegeven wachtwoord bevestigen.

Als u uw Identity Safe-gegevens in CSV-indeling exporteert, wordt het veld Wachtwoord uitgeschakeld.

Identity Safe

Safes van Identity Safe

Identity Safe-gegevens exporteren en importeren

< Terug

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.