Wachtwoord van kaart vereist

Een kaart die met een wachtwoord beveiligd is, kan alleen gebruikt worden wanneer deze ontgrendeld is. U kunt het overzicht van een kaart pas bewerken, dupliceren, verwijderen of bekijken wanneer u het wachtwoord opgeeft.

Het dialoogvenster Wachtwoord van kaart vereist verschijnt ook als u een webpagina bezoekt die formulieren heeft en een met een wachtwoord beveiligde kaart gebruikt om het formulier in te vullen. U kunt de kaart alleen gebruiken om het formulier automatisch in te vullen als u het wachtwoord opgeeft.

Typ het wachtwoord om de kaart te ontgrendelen. Gebruik de geheugensteun van uw wachtwoord als u uw wachtwoord bent vergeten.

Kaarten bewerken

Kaarten bewerken, verwijderen of dupliceren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15456998_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 14/02/2011