Identity Safe-wachtwoord wijzigen

U moet uw Identity Safe-wachtwoord regelmatig wijzigen om uw gegevens veilig te houden en niet-geautoriseerde toegang tot uw persoonlijke gegevens te voorkomen.

U kunt de volgende opties gebruiken om uw Identity Safe-wachtwoord te wijzigen:

Huidig wachtwoord

Hiermee kunt u het huidige Identity Safe-wachtwoord invoeren.

De Geheugensteun geeft voor uw huidige wachtwoord de hint weer die u tijdens eerste installatie hebt opgeslagen.

Geheugensteun

Hiermee kunt u de geheugensteun voor het huidige Identity Safe-wachtwoord bekijken.

De Geheugensteun geeft voor uw huidige wachtwoord de hint weer die u tijdens eerste installatie hebt opgeslagen.

Wachtwoordsterkte

Hiermee kunt u de sterkte van het wachtwoord bekijken.

De afbeelding geeft de sterkte van het wachtwoord aan.

Hoe maak ik een sterk wachtwoord?

Hiermee kunt u meer informatie weergeven over het maken van sterke wachtwoorden.

Nieuw wachtwoord

Hiermee kunt u een nieuw Identity Safe-wachtwoord invoeren.

Wachtwoord bevestigen

Hiermee kunt u het wachtwoord nogmaals invoeren om het wachtwoord te bevestigen dat u in het vak Nieuw wachtwoord hebt getypt.

Geheugensteun

Hiermee kunt u een geheugensteun voor het wachtwoord opgeven voor het geval u uw wachtwoord vergeet.

Het Identity Safe-wachtwoord wijzigen

Wachtwoorden en beveiliging

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15456997_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 26/08/2011