Clientintegratie

Op het tabblad Clientintegratie worden de ondersteunde e-mailprogramma's (clients) weergegeven die op uw computer zijn geïnstalleerd, evenals de bijbehorende adresboeken. Integreer Norton AntiSpam met uw e-mailclients, zodat u geen ongewenste e-mailberichten ontvangt.

Wanneer u een ondersteund e-mailprogramma selecteert, voegt Norton 360 Online een Norton AntiSpam-vervolgkeuzelijst of enkele opties aan de werkbalk van het ondersteunde e-mailprogramma toe. U kunt de Norton AntiSpam-vervolgkeuzelijst of de opties gebruiken om de e-mails als spam of betrouwbaar te classificeren. U kunt deze opties ook gebruiken om de spammap te legen en om het venster Instellingen te openen om de Norton AntiSpam-instellingen te configureren. Als uw e-mailprogramma geen map met ongewenste berichten heeft, wordt er ook een Norton AntiSpam-map aan het mappengebied toegevoegd. U kunt de Norton AntiSpam-map gebruiken om spamberichten te sorteren en op te slaan. Maar als uw e-mailclient een Norton AntiSpam-map van de vorige versie van Norton 360 Online bevat, gebruikt Norton AntiSpam deze map en niet de map met ongewenste berichten.

De volgende e-mailclients bieden geen ondersteuning voor clientintegratie:

• Outlook 2010 64-bit

• Thunderbird

• Windows Mail

U kunt ook de lijst met adressen van een e-mailprogramma in de lijst met toegestane afzenders importeren.

Selecteer de e-mailclients waarmee u Norton AntiSpam wilt integreren.

U kunt kiezen uit:

Outlook

Norton AntiSpam kan met Outlook 2002/2003/2007/2010 worden geïntegreerd.

Norton 360 Online ondersteunt alleen de 32-bits versie van Microsoft Outlook 2010.

Outlook Express

Norton AntiSpam kan met Outlook Express 6.0 of hoger worden geïntegreerd.

U kunt een of meer adresboeken selecteren waaruit Norton AntiSpam e-mailadressen moet importeren.

U kunt kiezen uit:

• Integreren met de Outlook-lijst met contactpersonen

• Integreren met het Windows-adresboek

Wanneer Norton AntiSpam de adressen importeert, worden ook de adressen in de lijsten met toegestane en geblokkeerde afzenders van uw e-mailprogramma geïmporteerd.

Wanneer u de optie Welkomstscherm onder de rij Diverse selecteert, verschijnt er een korte introductie tot Norton AntiSpam telkens wanneer u uw e-mailprogramma start. U kunt de optie Welkomstscherm uitschakelen, als u niet wilt dat dit scherm verschijnt.

Met de optie Feedback onder de rij Diverse kunt u het onjuist geclassificeerde e-mailbericht als feedback naar Symantec versturen.

Deze optie is alleen beschikbaar wanneer Microsoft Outlook of Outlook Express op uw computer is geïnstalleerd.

U kunt een van de volgende drie opties selecteren:

Aan

Het onjuist geclassificeerde e-mailbericht wordt automatisch naar Symantec verstuurd wanneer u een e-mailbericht als spam of betrouwbaar classificeert.

Mij vragen

Wanneer u een e-mailbericht als spam of betrouwbaar classificeert, wordt u om bevestiging gevraagd voordat het onjuist geclassificeerde e-mailbericht door Norton AntiSpam naar Symantec wordt verstuurd.

Uit

Het onjuist geclassificeerde e-mailbericht wordt niet naar Symantec verzonden.

Import van adresboeken wordt niet ondersteund in de 64-bits versie van Outlook 2010 en de 32-bits versie van Outlook 2010 Klik-en-klaar. De 32-bits versie van Outlook 2010 importeert adressen uit de Outlook-lijst met contactpersonen. De adressen in de lijsten met toegestane en geblokkeerde afzenders worden echter niet geïmporteerd.

Norton AntiSpam

Clientintegratie configureren

De werkbalk van uw e-mailprogramma

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v14652473_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 01/11/2011