AntiSpam

Met de instellingen voor Norton AntiSpam kunt u het volgende instellen:

• De e-mailclient waarmee Norton AntiSpam moet worden geïntegreerd

• De e-mailadressen en domeinnamen die Norton AntiSpam moet toestaan of blokkeren

• Of Norton AntiSpam de webvraagfilter moet gebruiken om spamberichten te filteren.

• Of Norton AntiSpam Symantec feedback over onjuist geclassificeerde e-mails automatisch naar Symantec moet versturen.

Wanneer u Norton AntiSpam uitschakelt, verhoogt u de kans op ongewenste e-mailberichten. Zorg dat Norton AntiSpam altijd is ingeschakeld, zodat uw e-mailclient tegen ongewenste online inhoud wordt beveiligd.

U kunt Norton AntiSpam-instellingen op de volgende tabbladen configureren:

Filter

Met de opties op het tabblad Filter kunt u de lijst met toegestane en geblokkeerde e-mailafzenders configureren. U kunt ook instellen dat de e-mailberichten via de filter Webvraag moeten worden gefilterd. Bovendien kunt u de lijst Uitsluitingen van adresboek configureren.

Clientintegratie

Met de opties op het tabblad Clientintegratie kunt u Norton AntiSpam met uw e-mailclients integreren, zodat u geen ongewenste e-mailberichten ontvangt. U kunt opgeven of naar Symantec feedback moet worden gestuurd over onjuist geclassificeerde e-mailberichten. U kunt ook een korte introductie in Norton AntiSpam laten weergeven telkens wanneer u het e-mailprogramma start. Bovendien kunt u opgeven met welk adresboek u Norton AntiSpam wilt integreren.

Norton AntiSpam

Instellingen van Norton AntiSpam

Clientintegratie configureren