Fout: 'VPN kan momenteel geen verbinding maken. Fout-id: 13801'

Dit probleem treedt op als Norton Secure VPN geen verbinding kan maken met de VPN-server. Zorg ervoor dat uw apparaat een stabiele internetverbinding heeft en probeer verbinding te maken met verschillende VPN-regio's om dit probleem te verhelpen.

Verbinding maken met een andere VPN-regio

• Wacht even en probeer opnieuw verbinding te maken met Secure VPN.

• Maak verbinding met verschillende VPN-regio's.

Voorbeeld 1: Als u zich in de VS bevindt en de VPN-regio ingesteld is op Automatisch selecteren, maak dan handmatig verbinding met de regio VS of Canada.

Voorbeeld 2: Als u zich in Duitsland bevindt en de VPN-regio al ingesteld is op Duitsland, maak dan verbinding met de dichtstbijzijnde andere regio: Zwitserland of Frankrijk.

Als het probleem zich blijft voordoen, kies dan, afhankelijk van de app, een van de volgende opties:

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v135460901
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 01/09/2021