Fout: (9012, 809) "Er is een fout opgetreden waardoor de VPN geen verbinding kan maken. Verwijzingsfout-id 809"

Secure VPN moet toegang hebben tot de UDP-poorten 4500 en 500 om verbinding te maken met de VPN-servers.

U ziet deze fout mogelijk als het internetverkeer op deze poorten wordt geblokkeerd om een van de volgende redenen:

• Een softwarefirewall die op het apparaat is geïnstalleerd

• Uw netwerkrouter

• Uw internetprovider die VPN-verkeer blokkeert

• Regionale beperkingen voor internettoegang voor VPN-verkeer die door de lokale autoriteiten worden opgelegd

Maak verbinding met een andere VPN-regio of zorg ervoor dat het internetverkeer op de poorten 500 en 4500 niet wordt geblokkeerd op uw apparaat en uw netwerk om dit probleem te verhelpen.

Als het probleem zich blijft voordoen, neemt u contact op met uw internetaanbieder om toegang tot UDP-poorten 4500 en 500 toe te staan.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v135460781
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 19/07/2021