Probleem oplossen waarbij de optie Secure VPN ontbreekt of niet kan worden gestart via het dashboard Mijn Norton op Mac

Dit probleem kan optreden op macOS Mojave 10.14.x of latere versies als u meerdere gebruikersaccounts voor uw Mac heeft gemaakt. Zorg ervoor dat u zich bij uw Mac aanmeldt met het gebruikersaccount waarvoor u uw Norton-product met Secure VPN heeft geactiveerd.

Voer LiveUpdate uit en installeer alle beschikbare Norton-updates om dit probleem te verhelpen.

STAP 1

LiveUpdate uitvoeren

1. Start Norton.

Klik op Openen als u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet.

2. Klik in het hoofdvenster van Norton op LiveUpdate.

3. Sluit alle programma's af wanneer LiveUpdate is voltooid.

4. Start uw Mac opnieuw op.

STAP 2

Secure VPN inschakelen

1. Start Norton.

2. Klik naast Secure VPN op Inschakelen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v135211375
Besturingssysteem: Mac OS X
Laatste wijziging: 05/10/2021