Uw safewachtwoord van Norton Password Manager opnieuw instellen

Met Norton Password Manager kunt u uw safewachtwoord alleen vanaf uw mobiele apparaat opnieuw instellen. Als u het safewachtwoord van Norton Password Manager opnieuw wilt instellen op uw mobiele apparaat, moet de Norton Password Manager-app op uw apparaat zijn geïnstalleerd en ingesteld om de safe te openen met behulp van biometrische authenticatie. U kunt uw wachtwoord niet opnieuw instellen als de Norton Password Manager-app nog niet is geïnstalleerd of als uw mobiele apparaat geen biometrische authenticatie ondersteunt om de safe te openen.

Het safewachtwoord van Norton Password Manager opnieuw instellen op een iOS-apparaat

Deze functie is alleen beschikbaar op iOS-apparaten met iOS 10 of hoger.

1. Meld u aan bij de Norton Password Manager-app met biometrische verificatie.

2. Ga op het scherm Safe naar Instellingen door te tikken op .

3. Tik in het scherm Safe onder SAFEWACHTWOORD op Wachtwoord opnieuw instellen.

Tik op de Touch ID of Face ID wanneer dit wordt gevraagd.

4. Volg de instructies op het scherm Wachtwoord opnieuw instellen en tik op Opslaan.

U kunt ook uw wachtwoord wijzigen met de Norton Password Manager-browserextensie.

Het safewachtwoord van Norton Password Manager opnieuw instellen op een Android-apparaat

1. Meld u aan bij de Norton Password Manager-app met biometrische verificatie.

2. Ga op het scherm Safe naar Instellingen door te tikken op .

3. Tik op het scherm Instellingen op Safe.

4. Tik in het scherm Safe onder SAFEWACHTWOORD op Wachtwoord opnieuw instellen.

Tik op de Vingerafdruksensor wanneer dit wordt gevraagd.

5. Volg de instructies op het scherm Wachtwoord opnieuw instellen en tik op Opslaan.

U kunt ook uw wachtwoord wijzigen met de Norton Password Manager-browserextensie.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v135002142
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 08/06/2020