Einde van beschikbaarheid van de functies Antidiefstal, Back-up van contactpersonen en LinkGuard van Norton Mobile Security Android

Vanaf 9 december 2019 worden de volgende Premium-functies verwijderd uit Norton Mobile Security Android:

• Antidiefstal1 (Op afstand vinden2, Apparaat vergrendelen, Wissen, Signaalalarm, Sneakpeek-foto2,3, Modus Verloren, Simkaartvergrendeling4)

• Back-up van contactpersonen

• LinkGuard

In de volgende veelgestelde vragen vindt u antwoorden op vragen over deze aankondiging.

1 Vergrendelen, wissen, vinden en scream-alarm via sms en sms-blokkering worden niet ondersteund op Android 4.4 of hoger.

2 Apparaat moet batterijvoeding en netwerkverbinding hebben, en de locatiefuncties moeten zijn ingeschakeld.

3 Sneakpeek-functie niet beschikbaar in Duitsland.

4 Werkt niet met een Dual SIM-apparaat.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v134689712
Besturingssysteem: Android
Laatste wijziging: 10/11/2019