Systeemvereisten om Norton-bescherming te installeren en te configureren

Uw apparaat moet minimaal aan de volgende vereisten voldoen om de onderstaande Norton-bescherming te installeren en te gebruiken:

Al onze producten (met uitzondering van Norton AntiVirus Plus) zijn tijdelijk niet beschikbaar in China. Onze excuses voor het ongemak. We doen er alles aan om u zo snel mogelijk weer te kunnen ondersteunen.

Norton-apparaatbeveiliging

Met Norton-apparaatbeveiliging beschikt u nu over krachtige Norton-bescherming voor uw pc's, Mac, smartphones en tablets.
Dit zijn de systeemvereisten die van toepassing zijn op alle abonnementen met betrekking tot de Norton-apparaatbeveiliging en de bestaande Norton Security. Als u een oudere versie heeft of de versie van uw Norton-bescherming niet weet, gaat u naar Norton Update Center.

Niet alle functies of abonnementen zijn op alle platforms beschikbaar.

Windows

Besturingssystemen

• Microsoft Windows 11/10 (alle versies)

• Microsoft Windows 11 in S-modus met ARM-processors

• Microsoft Windows 10 in S-modus (32-bits of 64-bits of ARM32) versie 1803 en hoger

• Microsoft Windows 8/8.1 (alle versies)

Sommige beschermingsfuncties zijn niet beschikbaar in browsers in het startscherm van Windows 8.

• Microsoft Windows 7 (32-bits en 64-bits) met Service Pack 1 (SP 1) of later met SHA2-ondersteuning

Sommige bestaande producten van Norton Apparaatbeveiliging en Norton Secure VPN zijn niet compatibel met het Windows-besturingssysteem op ARM-apparaten.

Norton Crypto wordt niet ondersteund in Windows 10 in S-modus en Windows met een ARM-processor. Norton Crypto is momenteel alleen beschikbaar in de VS.

Hardware

• Processor

Voor Windows 11/10/8/Vista: 1 GHz

• RAM

Voor Windows 11/10: 2 GB (minimaal 512 MB RAM vereist voor Recovery Tool)

Voor Windows 8/7: 1 GB (32-bits) of 2 GB (64-bits) (minimaal 512 MB RAM vereist voor Recovery Tool)

• Beschikbare vasteschijfruimte

300 MB beschikbare schijfruimte

• Grafische kaart

Voor Norton Crypto heeft u een Nvidia/AMD-kaart met minimaal 6 GB geheugen nodig.

Ondersteunde browsers

• Microsoft Internet Explorer 8.0 of hoger (32-bits en 64-bits)1,2

• Mozilla Firefox (32-bits en 64-bits)2

• Google Chrome (32-bits en 64-bits)2

• Microsoft Edge2

E-mailservices

Ondersteunt e-mailscans op alle e-mailservices die met POP3 compatibel zijn.

Ondersteuning voor antispam

De volgende e-mailservice wordt ondersteund voor AntiSpam:

• Microsoft Outlook 2003 en later

Mac

Besturingssystemen

• Mac OS X 10.10.x (Yosemite) of later.

Ouderlijk toezicht van Norton Family, Norton AntiSpam en Cloudback-up worden momenteel niet ondersteund op Mac OS.

Hardware

Onze nieuwste producten met Norton Apparaatbeveiliging zijn compatibel met macOS op Apple Silicon M1-apparaten (ARM) die de Rosetta 2-vertaalfunctie gebruiken.

• Mac-computer met Intel Core 2 Duo-, Core i3-, Core i5-, Core i7- of Xeon-processor)

• 2 GB RAM

• 300 MB beschikbare schijfruimte

• Internetverbinding vereist voor LiveUpdate

Ondersteunde browsers

• Safari2, 3

• Mozilla Firefox2, 3

• Google Chrome2

Norton Cloudback-up

De functie Norton Cloudback-up is alleen beschikbaar op Windows. Cloudback-up is niet in alle Norton-abonnementen beschikbaar. Zie De apparaten in en licenties van uw Norton-account weergeven om te controleren of Cloudback-up bij uw abonnement is inbegrepen
Besturingssystemen
  • Microsoft Windows 11/10 (alle versies)

• Microsoft Windows 8/8.1 (alle versies)

• Microsoft Windows 7 (32-bits en 64-bits) met Service Pack 1 (SP 1) of later

Hardware
  • Processor

Voor Windows 11/10/8/Vista: 1 GHz

• RAM

Voor Windows 11/10: 2 GB

Voor Windows 8/7: 1 GB (32-bits) of 2 GB (64-bits)

• Beschikbare vasteschijfruimte

300 MB beschikbare schijfruimte

Ondersteunde browsers
  • Microsoft Internet Explorer 8.0 of hoger (32-bits en 64-bits)2

• Mozilla Firefox (32-bits en 64-bits)2

• Google Chrome (32-bits en 64-bits)2

• Microsoft Edge2

Norton Security On-the-Go

Norton Security On-the-Go is momenteel alleen beschikbaar in de VS.

Als u Norton Security On-the-Go wilt installeren en gebruiken, moet uw computer minimaal aan de volgende systeemvereisten voldoen:

Windows

Besturingssystemen

• Microsoft Windows 11 in S-modus met ARM-processors

• Microsoft Windows 10 in S-modus (32-bits, 64-bits of ARM32) versie 1803 en hoger

Norton 360 for Gamers

Niet alle functies zijn op alle platforms beschikbaar. Functies voor Meldingsoptimalisatie worden niet ondersteund op Android, Apple iOS of Mac.

Ondersteunde besturingssystemen voor Apparaatbeveiliging

Windows

Mac

Android

iOS

• Microsoft Windows 11/10 (alle versies)

• Microsoft Windows 8/8.1 (alle versies). Sommige beschermingsfuncties zijn niet beschikbaar in browsers in het startscherm van Windows 8.

• Microsoft Windows 7 (32-bits en 64-bits) met Service Pack 1 (SP 1) of later met SHA2-ondersteuning

• Huidige en vorige twee versies van Mac OS.

• Functies van Ouderlijk toezicht van Norton Family, SafeCam en Cloudback-up worden niet ondersteund.

• Android 6.x of later

Google Play moet zijn geïnstalleerd.

• iPhones of iPads met de huidige en vorige twee versies van Apple iOS

Mobiele Norton 360-app

Android

Besturingssystemen

Norton 360 voor Android is niet meer beschikbaar voor verkoop in China. Lees voor meer informatie Einde van beschikbaarheid van Norton Mobile Security voor Android in China

Hardware

Browserondersteuning voor Internetbescherming:

Desktopbrowserondersteuning voor my.Norton.com

Mobiele browserondersteuning voor my.Norton.com

• Android 8.0 of hoger

Google Play moet zijn geïnstalleerd.

Multi-user wordt niet ondersteund.

• ColorOS 7.1 of hoger

Google Play moet zijn geïnstalleerd.

• 50 MB beschikbare opslagruimte

• Android-standaardbrowser

• Firefox voor Android 42.0 of later

• Google Chrome 43,0 of later

• Google Chrome bèta 45.0 of later

• Opera 31.0 of hoger

• Opera mini 31.0 of later

• Samsung-standaardbrowser 5.0 of hoger

• Facebook 145.0 of later

• Instagram 24.0 of later

• Pinterest 6.52.0 of later

• Snapchat 10.22 of later

• Line 7.16.3 of later

• Google Chrome 14 of later

Incognitomodus wordt niet ondersteund.

• Microsoft Internet Explorer 7 of hoger

• Mozilla Firefox 5 of later

• Opera 11 of hoger

• Safari 5 of later

• Android-standaardbrowser 1.5 of hoger

• Google Chrome voor Mobile 1.0 of hoger

• Safari 5.1 of later

iOS

Besturingssystemen

• iPhones of iPads met de huidige en vorige twee versies van Apple iOS

Norton Small Business

Windows

Besturingssystemen

• Microsoft Windows 11 (alle versies)

• Microsoft Windows 10 (alle versies behalve Windows 10 S)

• Microsoft Windows 8.1 (32 bits en 64 bits)

• Microsoft Windows 8 en Windows 8 Pro (32 bits en 64 bits)

• Microsoft Windows 7 (32-bits en 64-bits) met Service Pack 1 (SP 1) of later met SHA2-ondersteuning

Hardware

• Processor

Voor Windows 11/10/8/Vista: 1 GHz

• RAM

Voor Windows 11/10: 2 GB (minimaal 512 MB RAM vereist voor Recovery Tool)

Voor Windows 8/7: 1 GB (32-bits) of 2 GB (64-bits) (minimaal 512 MB RAM vereist voor Recovery Tool)

• Beschikbare vasteschijfruimte

300 MB beschikbare schijfruimte

Ondersteunde browsers

• Microsoft Internet Explorer 8.0 of hoger (32-bits en 64-bits)1,2

• Mozilla Firefox (32-bits en 64-bits)2

• Google Chrome (32-bits en 64-bits)2

• Microsoft Edge2

E-mailclients

Ondersteunt e-mailscans op alle e-mailclients die met POP3 compatibel zijn.

Ondersteuning voor antispam

De volgende e-mailclient wordt ondersteund voor AntiSpam:

• Microsoft Outlook 2003 en later

Mac

Besturingssysteemupdates hebben belangrijke updates die de beveiliging verbeteren en het is een aanbevolen beveiligingsprocedure dat u het besturingssysteem steeds bijwerkt naar de laatste versie. Het is raadzaam een upgrade naar de nieuwste versie van Mac OS X uit te voeren.

Besturingssystemen

• Mac OS X 10.10.x (Yosemite) of later.

Hardware

• Mac-computer met Intel Core 2 Duo-, Core i3-, Core i5-, Core i7- of Xeon-processor)

• 2 GB RAM

• 300 MB beschikbare schijfruimte

• Internetverbinding vereist voor LiveUpdate

Ondersteunde browsers

• Safari2, 3

• Mozilla Firefox2, 3

• Google Chrome2

Mobiele apparaten

• Android-besturingssystemen

• Android 8.x of later

• Apparaatvereisten

Android-tablet of -telefoon met 15 MB opslagruimte

• Browserondersteuning voor internetbeveiliging

• Standaardinternetbrowser voor Android

• Google Chrome 18 voor Android of hoger

• Mozilla Firefox voor Android 37.0.2 of later

• Opera 8.0 of hoger

• Samsung-standaardbrowser 1.0 of hoger

• Actieve internetverbinding vereist voor apparaatregistratie en voor gebruik van webfuncties van antidiefstal

• iOS-besturingssystemen

• iPhones of iPads met de huidige en vorige twee versies van Apple iOS

Norton Secure VPN

Beschikbaar voor Windows-pc's, Macs, iOS- en Android-apparaten:
Norton Secure VPN is compatibel met pc's, Macs, Android-smartphones en -tablets, iPads en iPhones. Norton Secure VPN mag op het opgegeven aantal apparaten worden gebruikt, met onbeperkt gebruik tijdens de abonnementsperiode.

Windows

Besturingssystemen

• Microsoft Windows 11/10 (alle versies behalve Windows 11/10 in S-modus)

• Microsoft Windows 8/8.1 (alle versies)

• Microsoft Windows 7 (32-bits en 64-bits) met Service Pack 1 (SP 1) of later

Sommige van de bestaande Norton Device Security- en Norton Secure VPN-producten zijn niet compatibel met het Windows-besturingssysteem op ARM-apparaten.

Hardware

• Processor

Voor Windows 11/10/8/Vista: 1 GHz

• RAM

Voor Windows 11/10: 2 GB

Voor Windows 8/7: 1 GB (32-bits) of 2 GB (64-bits)

• Beschikbare vasteschijfruimte

150 MB beschikbare vasteschijfruimte

Mac

Besturingssystemen

• Mac OS X 10.12.x (Sierra) of later

Hardware

Onze nieuwste producten met Norton Apparaatbeveiliging zijn compatibel met macOS op Apple Silicon M1-apparaten (ARM) die de Rosetta 2-vertaalfunctie gebruiken.

• Mac-computer met Intel Core 2 Duo-, Core i3-, Core i5-, Core i7- of Xeon-processor)

• 2 GB RAM

• 300 MB beschikbare schijfruimte

Mobiele apparaten

Android

Besturingssystemen

• Android 6.0 of hoger

Google Play moet zijn geïnstalleerd.

Apparaatvereisten

• 100 MB beschikbare opslagruimte

iOS

Besturingssystemen

• iPhones of iPads met de huidige en vorige twee versies van Apple iOS

Apparaatvereisten

• 100 MB beschikbare opslagruimte

Norton AntiTrack

Norton AntiTrack is alleen beschikbaar in Windows. Norton Antitrack is momenteel alleen beschikbaar in de VS.

Als u Norton AntiTrack wilt installeren en gebruiken, moet uw computer minimaal aan de volgende systeemvereisten voldoen:

Windows

Besturingssystemen

Hardwarevereisten

Ondersteunde browsers

• Microsoft Windows 11/10 (alle versies behalve Windows 11/10 in S-modus en Windows 11/10 met ARM-processors)

• Processor

Voor Windows 11/10: 1 GHz

• RAM

Voor Windows 11/10: 2 GB (minimaal 512 MB RAM vereist voor Recovery Tool)

• Beschikbare vasteschijfruimte

300 MB beschikbare schijfruimte

• Microsoft Chromium Edge (versie 88 of hoger)

• Google Chrome

• Mozilla Firefox

Norton Password Manager

Als u Norton Password Manager wilt installeren en gebruiken, moet uw computer minimaal aan de volgende systeemvereisten voldoen:

Windows

Besturingssystemen

• Microsoft Windows 11 (alle versies)

• Microsoft Windows 10 versie 1703 (makersupdate) en hoger

• Microsoft Windows 8.1 (32 bits en 64 bits)

• Microsoft Windows 7 (32-bits en 64-bits) met Service Pack 1 (SP 1) of later

Hardwarevereisten

• Processor

• 32-bits of 64-bits processor met 1 GHz of sneller

• RAM

• 1 GB (32-bits) of 2 GB (64-bits)

• Ruimte op de vaste schijf

• 16 GB (32-bits) of 20 GB (64-bits) beschikbare ruimte op de vaste schijf

Ondersteunde browsers

• Google Chrome4

• Microsoft Edge4

• Mozilla Firefox4

• Microsoft Internet Explorer 115

32-bits en 64-bits versies van alle genoemde browsers worden ondersteund.

Internetverbinding

• U moet een actieve internetverbinding hebben om Norton Password Manager te gebruiken.

Mac

Besturingssystemen

• Mac OS X 10.10.x of later.

Ondersteunde browsers:

• Google Chrome4

• Apple Safari4

• Mozilla Firefox4

Internetverbinding

• U moet een actieve internetverbinding hebben om Norton Password Manager te gebruiken.

Mobiele apparaten

Android

Besturingssystemen en hardware

• Android 5.0 of hoger

Ondersteunt Android 2.2 tot 4.2 met beperkte functies.

• Processor van 550 MHz

• 250 MB RAM

• 1,8 MB opslagruimte

• Actieve internetverbinding

iOS

Besturingssystemen

• iOS 11.0 of later

• Actieve internetverbinding

Ouderlijk toezicht van Norton Family

Ouderlijk toezicht van Norton Family is beschikbaar voor Windows, Android en iOS. U moet een internetverbinding hebben om Ouderlijk toezicht van Norton Family te installeren en te gebruiken. Wanneer u met het internet verbonden bent, controleert Ouderlijk toezicht van Norton Family automatisch op nieuwe updates. Deze worden vervolgens gedownload.

Windows

Besturingssystemen

• Microsoft Windows 11/10 (alle versies behalve Windows 11/10 in S-modus)

• Microsoft Windows 8/8.1 (alle versies)6

• Microsoft Windows 7 (32-bits en 64-bits) met Service Pack 1 (SP 1) of later

Hardware

• 300 MHz of snellere processor

• 512 MB RAM (minimaal 256 MB)

• 200 MB beschikbare schijfruimte

Browserondersteuning

• Microsoft Internet Explorer 9.0 of hoger6

• Microsoft Edge (versie 88,0 of later)

• Mozilla Firefox4

• Google Chrome4

Mobiele apparaten

Android

Besturingssystemen 7

• Android 8.0 of later10

Multi-user wordt niet ondersteund

Hardware

• Processor van 550 MHz

• 256 MB RAM

• 3 MB vrije schijfruimte

Browserondersteuning

• Browser voor Ouderlijk toezicht van Norton Family

• Chrome voor Android versie 18.0.1025123 en hoger8

iOS

Besturingssystemen

• Huidige en laatste twee versies van Apple iOS

Browserondersteuning

• Ouderlijk toezicht van Norton Family9

Norton ID Advisor

Norton ID Advisor is alleen beschikbaar in Japan.

Als u Norton ID Advisor wilt installeren en gebruiken, moet uw apparaat aan de volgende minimumvereisten voldoen:

Browserondersteuning voor Windows-pc en Mac

• Safari 11 of later

• Firefox 66 of later

• Google Chrome 73 of later

• Internet Explorer 11 of later

• Edge 41,1 of later

App-ondersteuning

• Android 4.4 of hoger

• iOS 10.3 of later

Browserondersteuning op mobiele apparaten

• Chrome voor Android 71 of later

• Safari voor iPhone 11.1 of later

• Safari voor iPad 11 of later

LifeLock Identity

De LifeLock Identity-app is alleen beschikbaar in de VS.

Als u LifeLock Identity wilt installeren en gebruiken, moet uw apparaat aan de volgende minimale vereisten voldoen:

App-ondersteuning

• Android 5.0 of hoger

• iOS 10.3 of later

Browserondersteuning

• Chrome voor Android 71 of later

• Safari voor iPhone 11.1 of later

• Safari voor iPad 11 of later

Norton Identity

De Norton Identity-app is nog niet in alle landen beschikbaar.

Om Norton Identity te installeren en te gebruiken, moet uw apparaat aan de volgende minimale vereisten voldoen:

App-ondersteuning

• Android 5.0 of hoger

• iOS 10.3 of later

Browserondersteuning

• Chrome voor Android 71 of later

• Safari voor iPhone 11.1 of later

• Safari voor iPad 11 of later

Norton Privacy Manager

Norton Privacy Manager is alleen beschikbaar in de VS. De desktopversies van Norton Privacy Manager worden niet meer ondersteund.

Norton Privacy Manager is alleen beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten.

Android

Besturingssystemen

• Android 6.0 of hoger

iOS

Besturingssystemen

• iPhones of iPads met versie 11.0 of hoger

Norton Utilities Ultimate

Om Norton Utilities Ultimate te installeren en uit te voeren, heeft u beheerdersrechten en een snelle internetverbinding nodig, en moet aan de volgende minimale systeemvereisten worden voldaan:

Windows

Besturingssystemen

Hardware

Internetverbinding (om het product te activeren en productupdates te ontvangen)

• Microsoft Windows 11/10 (alle versies behalve Windows 11/10 in S-modus)

• Microsoft Windows 8/8.1 (alle versies), behalve startscherm van Windows 8

• Microsoft Windows 7 (32-bits en 64-bits) met Service Pack 1 (SP 1) of later

• Processor

Voor Windows 11/10/8/Vista: 1 GHz

• Geheugen

1 GB voor 32-bits, 2 GB voor 64-bits

• SVGA-video (1024 x 768)

• Installatie van NET 4.6.2

• Beschikbare vasteschijfruimte

100 MB beschikbare schijfruimte

Norton Utilities Premium

Als u Norton Utilities Premium wilt installeren, moet uw computer minimaal aan de volgende systeemvereisten voldoen:

Besturingssystemen

• Microsoft Windows 11/10 (alle versies behalve Windows 11/10 in S-modus)

• Microsoft Windows 8/8.111, 12

• Microsoft Windows 7 (32-bits en 64-bits) met Service Pack 1 (SP 1) of later11

Aanvullende hardwarevereisten

• 100 MB beschikbare schijfruimte

• Video met SVGA (1024 x 768)

• Cd-rom- of dvd-station (indien installatie niet via elektronische softwaredownload plaatsvindt)

• Internetverbinding (om het product te activeren en productupdates te ontvangen)13

Norton App Lock

De app Norton App Lock is alleen beschikbaar voor Android-apparaten.

Android

Besturingssystemen

• Android 4.2 of hoger

Norton Ad Blocker

De app Norton Ad Blocker is alleen beschikbaar voor iOS-apparaten.

iOS

Besturingssystemen

• iPhones of iPads met versie 9.0 of hoger

Norton Clean, Junk Removal

De app Norton Clean, Junk Removal is alleen beschikbaar voor Android-apparaten.

Android

Besturingssystemen

• Android 4.1 of hoger

Norton Device Care

Norton Device Care is alleen beschikbaar in de VS.

Norton Device Care is alleen beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten.

Android

Besturingssystemen

• Android 5.0 of hoger

iOS

Besturingssystemen

• iPhones of iPads met versie 11.4 of hoger

Norton-services

Om de service te ontvangen, is een snelle internetverbinding vereist en moet aan de volgende systeemvereisten worden voldaan. Het is mogelijk dat sommige apparaten geen services kunnen ontvangen, zelfs wanneer uw verbinding of de omgeving van uw apparaat geschikt lijkt. De klant moet beheerdersrechten voor de pc of Mac hebben.

Norton Computer Tune Up

Windows-besturingssystemen

• Microsoft Windows XP SP3 of hoger, Windows Vista, Windows 7 of Windows 8

• Microsoft Windows 11/10 (alle versies), behalve Windows 11/10 in S-modus en Windows met ARM-processor

Mac-besturingssystemen

• MacOS X 10.5 of later

De klantenservice van Norton

Windows-besturingssystemen

• Microsoft Windows XP SP3 of hoger, Windows Vista, Windows 7 of Windows 8

• Microsoft Windows 11/10 (alle versies), behalve Windows 11/10 in S-modus en Windows met ARM-processor

Mac-besturingssystemen

• MacOS X 10.5 of later

Computer Boost

Windows-besturingssystemen

• Microsoft Windows XP SP3 of hoger, Windows Vista, Windows 7 of Windows 8

• Microsoft Windows 11/10 (alle versies), behalve Windows 11/10 in S-modus en Windows met ARM-processor

Mac-besturingssystemen

• MacOS X 10.5 of later

Norton Ultieme helpdesk

Windows-besturingssystemen

• Microsoft Windows XP SP3 of hoger, Windows Vista, Windows 7 of Windows 8

• Microsoft Windows 11/10 (alle versies), behalve Windows 11/10 in S-modus en Windows met ARM-processor

Mac-besturingssystemen

• MacOS X 10.5 of later

Android-besturingssystemen

• Android OS versie 6.x of later (Google Play-app moet zijn geïnstalleerd)

iOS-besturingssystemen

• iOS versie 7 of hoger

Norton voor spyware- en virusverwijdering

Windows-besturingssystemen

• Microsoft Windows XP SP3 of hoger, Windows Vista, Windows 7 of Windows 8

• Microsoft Windows 11/10 (alle versies), behalve Windows 11/10 in S-modus en Windows met ARM-processor

Mac-besturingssystemen

• MacOS X 10.5 of later

Android-besturingssystemen

• Android OS versie 6.x of later (Google Play-app moet zijn geïnstalleerd)

iOS-besturingssystemen

• iOS versie 7 of hoger

Niet alle hierboven vermelde Norton-services zijn beschikbaar in alle regio's of voor alle partners.

Niet alle hierboven vermelde aanbiedingen voor Norton-bescherming zijn in alle regio's of voor alle partners beschikbaar.

* Alleen voor persoonlijk gebruik of binnen het gezin. Ondervindt u problemen bij het toevoegen van een apparaat? Neem contact op met Klantenservice en ondersteuning.

# Norton biedt geen ondersteuning voor Insider Preview of bèta-besturingssystemen en -toepassingen.

1 Sommige beveiligingsfuncties zijn niet beschikbaar in Microsoft Internet Explorer 10.0 of later.

2 Zoals beschikbaar gesteld door Norton binnen uw abonnementsperiode.

3 Ondersteunt de huidige en recentste eerdere belangrijke 32-bits releases.

4 Huidige en eerder uitgegeven belangrijke versies.

5 Ondersteunt bepaalde functies niet die in andere browsers beschikbaar zijn.

6 Metro-browser wordt niet ondersteund.

7 Ouderlijk toezicht van Norton Family wordt niet ondersteund op de volgende Android-apparaten:

• Huawei

• Amazon-apparaten (Kindle/Fire)

• Chromebook

Lees voor meer informatie Apparaatmodellen of -fabrikanten die niet worden ondersteund door Norton Family

8 Als u alle content wilt volgen die uw kind online bekijkt, vraagt u hem/haar om alleen de Norton Family-browser te gebruiken.

9 Lees voor uitgebreid toezicht Norton Family instellen op de iPhone of iPad van uw kind

10 Functies voor toezicht op sms'en en oproepen blokkeren zijn momenteel uitgeschakeld op Android. Lees Belangrijke update voor de sms- en oproepfunctie van Norton Family voor meer informatie.

11 Moet voldoen aan de minimale besturingssysteemvereisten voor Windows 7, Windows 8/8.1 en Windows 10/11. Windows 10/11 in S-modus wordt niet ondersteund

12 Productfuncties werken niet in het startscherm van Windows 8.

13 Gebruiker is verantwoordelijk voor internetaccount, alle kosten voor internettoegang en telefoonkosten.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v133891548
Besturingssysteem: windows, mac, android, ios
Laatste wijziging: 01/12/2021