App-extensie Norton Safe Web Plus voor Safari

Norton Safe Web Plus biedt zowel functies voor Norton Safe Web als Norton Password Manager in de Safari-browser. Norton Safe Web heeft de handen ineengeslagen met Safari om u te waarschuwen voor gevaarlijke websites zodat u beschermd blijft tegen schadelijke activiteiten. Norton Password Manager helpt u al uw online accounts te beschermen. Het werkt met Safari en biedt de tools die u nodig heeft om al uw gebruikersnamen, wachtwoorden, creditcardgegevens en andere gevoelige informatie online te maken, op te slaan en te beheren - veilig en beschermd in uw eigen versleutelde kluis in de cloud.

Functies van Norton Safe Web

• Voorkomt dat u gevaarlijke websites bezoekt met risicoanalysetechnologie voor websites van NortonLifeLock.

• Detectie van antiphishing blokkeert websites die zich voordoen als juridische diensten om uw gegevens te stelen.

• Scam Insight waarschuwt u tegen het verstrekken van betalingsgegevens aan mogelijk frauduleuze websites.

Functies van Norton Password Manager

• Veilige safe - Beveiligt aanmeldingen en meer in uw persoonlijke online safe. U hoeft niet langer meerdere gebruikersnamen en wachtwoorden te onthouden.

• Synchroniseer uw gegevens - Synchroniseert uw wachtwoorden op uw computers, mobiele apparaten en browsers.

• Wachtwoordgenerator - Maak met één klik nieuwe, moeilijk te kraken wachtwoorden.

• Instellingen - Geeft aan hoe uw Safari-extensie werkt.

Ondersteund besturingssysteem en Safari-browserversie

• MacOS 10.14.4 met Safari 12 en hoger

• MacOS 10.13.6 met Safari 13 en hoger

Wat gebeurt er met mijn bestaande Safari-extensies van Norton op Safari 13?

De huidige Norton-extensies voor de Safari-browser worden niet meer ondersteund door Apple na de update naar de Safari 13-browserversie. Daarom biedt Norton nu nieuwe app-extensies voor Safari die vergelijkbare beveiligingsfuncties bieden. De volgende verouderde extensies werken niet op Safari 13 en hoger:

• Norton Safe Search (u kunt Norton Safe Search niet als uw standaardzoekmachine in Safari instellen, omdat het niet wordt ondersteund door Safari 13 en hoger).

• Norton Safe Web

• Norton Password Manager

Lees de releaseopmerkingen van Safari.

Download en installeer de Safari-extensie van de Norton Safe Web Plus-app voor Mac

1. In uw Norton-product voor Mac klikt u in de waarschuwingsmelding op Downloaden.

2. Klik in de gedownloade app op Downloaden en vervolgens op App installeren.

3. Voer uw Apple ID in en volg de instructies op het scherm om de Norton Safe Web Plus-app te installeren.

Download en installeer de Safari-extensie van de Norton Safe Web Plus-app van de Mac App Store

1. Start Safari.

2. Klik in het menu Safari op Extensies.

3. Zoek in het venster App Store naar Norton Safe Web Plus.

4. Klik in de gedownloade app op Downloaden en vervolgens op App installeren.

5. Voer uw Apple ID in en volg de instructies op het scherm om de Norton Safe Web Plus-app te installeren.

De app-extensies van Norton Safe Web Plus inschakelen op Safari

Nadat u de Norton Safe Web Plus-app hebt geïnstalleerd, wordt u gevraagd de extensies in te schakelen. Lees De app-extensie Norton Plus inschakelen op Safari voor meer informatie over het inschakelen van de extensies.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v133762860
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 29/07/2020