Norton instellen om toezicht te houden op toepassingen en schadelijke websites te blokkeren op uw computer

Enkele schadelijke websites kunnen proberen ongeautoriseerde toegang te krijgen tot uw apparaatgegevens wanneer u freeware- of sharewaretoepassingen installeert en opent. Schadelijke websites detecteren en exploiteren kwetsbaarheden om malware te downloaden, zoals malware voor crypto mining, waarmee uw apparaatgegevens aan cybercriminelen kunnen worden onthuld.

Als Toezicht op app-URL's is ingeschakeld, controleert Norton alle toepassingen die op uw computer zijn geïnstalleerd en worden schadelijke websites geblokkeerd zodat ze geen toegang krijgen tot uw computer. Norton waarschuwt u wanneer een schadelijke website wordt geblokkeerd en u kunt de informatie over de aanval in het venster Beveiligingsgeschiedenis bekijken.

Browsertoepassingen worden niet door Toezicht op app-URL's gecontroleerd. U moet Norton-browserextensies toevoegen om uw browsertoepassing tegen schadelijke websites te beschermen. Zie voor meer informatie De Norton-browserextensies toevoegen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v133750308
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 15/07/2020