Dark Web Monitoring instellen in met de Norton UWP-app

Met Dark Web Monitoring, houden we toezicht op het gebruik van uw persoonlijke gegevens op moeilijk te vinden websites en forums op het dark web. Wanneer we uw informatie op het dark web vinden, stellen we u hiervan op de hoogte. Meer informatie over Dark Web Monitoring.

De functie Dark Web Monitoring is niet beschikbaar in Norton Security On-the-Go1.

Als u een proefversie van Norton Security Protection heeft, moet u een Norton-account maken om deze functie te gebruiken.

1Norton Security On-the-Go is momenteel alleen beschikbaar in de VS. De app zal in een later stadium beschikbaar zijn in andere regio's.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v133547862
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 12/10/2021