Bericht: "Internetervaring in gevaar"

Deze melding wordt in het hoofdvenster van Norton weergegeven als de Norton Safe Web-extensie niet is geïnstalleerd of is uitgeschakeld in de standaardbrowser.

Klik op Nu verhelpen in het hoofdvenster van Norton om dit probleem op te lossen. U wordt omgeleid naar de winkel voor de standaardbrowserextensie. Volg de instructies op het scherm om de Norton Safe Web-extensie te installeren.

U kunt de extensie ook handmatig aan uw andere browsers toevoegen. Lees voor meer informatie De Norton-browserextensies toevoegen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v133027155
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 18/03/2020