Andere producten

Internetbeveiliging instellen voor iOS

Internetbeveiliging van Norton werkt in alle iOS-browsers en detecteert websites die virussen, spyware, malware of andere beveiligingsbedreigingen bevatten.

Internetbeveiliging instellen

  1. Start de Norton Mobile Security-app vanaf de startpagina.

  2. Tik onderaan het scherm op Internetbeveiliging..

  3. Tik op Nu instellen.

  4. Als een pop-up verschijnt om VPN-configuraties toe te voegen, tikt u op Toestaan.

  5. Volg de instructies op het scherm.

Gerelateerde oplossingen

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v132566469_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: iOS
Laatste wijziging: 23/04/2019