Wachtwoorden automatisch invullen configureren in Norton Password Manager

Met de functie Wachtwoorden automatisch invullen in Norton Password Manager kunt u aanmeldingsgegevens op websites en andere toepassingen automatisch laten invullen. Password Manager gebruikt de adressen en betalingen die u heeft opgeslagen, om aanmeldingsgegevens automatisch op websites in te vullen. Als u Wachtwoorden automatisch invullen wilt gebruiken op een iOS-apparaat, moet u iOS 12 of hoger hebben en moet Wachtwoorden automatisch invullen in de optie Instellingen zijn ingeschakeld. Als u Wachtwoord automatisch invullen op een Android-apparaat wilt gebruiken, moet u Android 8.0 of hoger hebben.

Wachtwoorden automatisch invullen configureren op iOS-apparaten

Deze functie is alleen beschikbaar op iOS-apparaten met iOS 12 of hoger

1. Open Instellingen op uw iOS-apparaat en tik op Wachtwoorden en accounts.

2. Tik op het scherm Wachtwoorden en accounts op Wachtwoorden automatisch invullen.

3. Tik op het scherm Wachtwoorden automatisch invullen onder INVULLEN TOESTAAN VANUIT op Norton Password Manager.

Meld u aan bij uw Norton Password Manager-safe wanneer u een prompt ziet.

4. Tik op OK in het bevestigingsscherm.

Nadat u Wachtwoorden automatisch invullen heeft ingesteld, gaat u naar het scherm Wachtwoorden automatisch invullen en maakt u de selectie van iCloud-sleutelhanger ongedaan.

Wachtwoorden automatisch invullen configureren op Android-apparaten

Deze functie is alleen beschikbaar op Android-apparaten met versie 8.0 of hoger

1. Start de Norton Password Manager-app.

2. Tik op het pictogram Safe en vervolgens op Instellingen.

3. Tik op het scherm Instellingen op Safe.

4. Om Automatisch invullen in de Google Chrome-browser op Android-apparaten te activeren, schakelt u Automatisch invullen in Chrome in op het scherm Safe.

5. Om Automatisch invullen in andere apps te activeren, stelt u Automatisch invullen in apps in op het scherm Safe.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v132319245
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 08/11/2019