Uw safewachtwoord van Norton Password Manager wijzigen

Met Norton Password Manager kunt u uw safewachtwoord wijzigen via de browserextensie. U kunt uw safewachtwoord wijzigen door u via de browserextensie aan te melden bij uw Norton Password Manager-safe.

Het safewachtwoord van Norton Password Manager wijzigen vanuit een browser

1. Open uw browser.

2. Klik in de rechterbovenhoek van de browser op Norton Password Manager.

3. Klik in het weergegeven pop-upvenster op Safe openen.

4. Typ het wachtwoord van uw safe in het venster Uw safe ontgrendelen en klik vervolgens op Safe openen.

5. Klik op de hoofdpagina van Norton Password Manager op en klik vervolgens op Instellingen.

6. In het venster Password Manager klikt u onder Safetoegang op Safewachtwoord wijzigen.

7. Volg op de pagina Safewachtwoord wijzigen de instructies op het scherm om het wachtwoord te wijzigen en klik op Opslaan.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v132288114
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 04/03/2020