Kluiswachtwoord voor Norton Password Manager automatisch wijzigen

U kunt het wachtwoord van de Norton Password Manager-kluis alleen wijzigen via de browserextensie of uw Norton-product. U kunt het wachtwoord van uw kluis niet wijzigen vanaf uw mobiele apparaat.

Wachtwoord van Norton Password Manager-kluis wijzigen via browser

1. Open uw browser.

2. Klik in de rechterbovenhoek van de browser op Norton Password Manager.

3. Klik in het weergegeven pop-upvenster op Safe openen.

4. Typ het wachtwoord van uw safe in het venster Uw safe ontgrendelen en klik vervolgens op Safe openen.

5. Klik in het venster van Norton Password Manager op en klik vervolgens op Instellingen.

6. In het venster Password Manager klikt u onder Safetoegang op Safewachtwoord wijzigen.

7. Volg op de pagina Safewachtwoord wijzigen de instructies op het scherm om het wachtwoord te wijzigen en klik op Opslaan.

Wachtwoord van Norton Password Manager-kluis wijzigen via Norton

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik in het hoofdvenster van Norton op Internetbeveiliging en klik vervolgens op Password Manager.

3. Klik onder in het venster Norton Password Manager op het pictogram Instellingen.

4. Klik op het tabblad Beveiliging.

5. Klik in de rij Wachtwoord voor safe op Safewachtwoord wijzigen.

6. Voer in het venster Safewachtwoord wijzigen het huidige wachtwoord en het nieuwe wachtwoord in. Bevestig vervolgens het nieuwe wachtwoord.

7. Klik op OK.

8. Klik op OK in het bevestigingsvenster.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v132288114
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 26/08/2020