Meer informatie over Norton Security Ultra

Norton Security Ultra heeft eindpuntbescherming, 25 GB back-upruimte, wachtwoordbeheer en functies voor het gezin1.

Belangrijkste functies en voordelen

• Eén oplossing om uw apparaten te beschermen2

• Norton Password Manager: biedt u de tools die u nodig heeft om uw wachtwoorden, creditcardgegevens en andere online gegevens veiliger te genereren, op te slaan en te beheren.

• Norton Safe Web4: waarschuwt u voor potentieel onveilige websites voordat u deze bezoekt.

• Norton Family Premier1: een hulpmiddel dat uw kinderen helpt om veiliger over internet te navigeren, is bij uw abonnement inbegrepen.

• Automatische online back-up voor pc5: hiermee kunt u automatisch een back-up maken van 25 GB aan foto's, films en bestanden van uw pc naar de beveiligde online opslag van Norton

• Biedt bescherming tegen virussen, spyware, malware en andere online bedreigingen

• Helpt u onveilige websites en verdachte downloads te vermijden

• Biedt u de mogelijkheid beveiliging van het ene apparaat naar het andere over te dragen

• Biedt u de mogelijkheid meer bescherming toe te voegen naarmate u meer apparaten krijgt2,3

• Helpt u verloren of gestolen smartphones en tablets te vinden2

Apparaten gedekt door Norton Security Ultra

Met Norton Security Ultra kunt u een onbeperkt* aantal apparaten beschermen. Bovendien kan het op meerdere besturingssystemen2 worden geïnstalleerd.

De licentie verwijderen van een apparaat dat niet wordt gebruikt

1. Meld u aan bij uw account.

Als u uw product heeft aangeschaft bij een serviceprovider, dan gebruikt u de aanmeldlink en de verificatiecode van deze partner, of de viercijferige eenheid-id van deze partner die u heeft ontvangen in uw welkomstmail.

2. Plaats op de pagina Mijn Norton uw cursor op het pictogram of de foto van uw account en klik op Mijn abonnementen beheren.

3. Klik op Help en vervolgens op Licenties beheren.

4. Selecteer op de pagina Apparaat beheren het apparaat dat u niet meer gebruikt en klik dan op Licentie verwijderen.

5. Klik op Ja om te bevestigen.

6. Klik op Nu installeren en volg de instructies op het scherm om Norton op een nieuw apparaat te installeren.

Norton Security Ultra op meer apparaten installeren

Verwijder apparaten die u niet meer gebruikt en voeg in plaats daarvan een nieuw apparaat toe.

U kunt u aanmelden bij uw account en uw installaties op apparaten beheren.

Wanneer u uw Norton Security Ultra-abonnement niet op meer apparaten kunt installeren, neem dan contact op met Klantenservice en ondersteuning.

1 Norton Family Premier en functies voor Automatische back-up worden niet ondersteund op Mac®.

2 Pc's, Macs, Androids, iPads® en iPhones®. Niet alle functies zijn op alle apparaten en platforms beschikbaar.

3 Alleen voor persoonlijk of huishoudelijk gebruik. Ondervindt u problemen bij het toevoegen van een apparaat? Neem contact op met Klantenservice en ondersteuning.

4 Norton Safe Search- en Norton Safe Web-functies voor surfen zijn niet exclusief voor de Norton Security Ultra-functies, maar zijn los gratis online beschikbaar.

5 Uw apparaat moet ingeschakeld zijn en een internet-/data-abonnement hebben.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v131745062
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Laatste wijziging: 29/03/2021