Aangepaste taken uitvoeren

Norton 360 Online controleert uw systeem automatisch en kiest de beste instellingen om uw systeem beveiligd te houden. U kunt echter ook een aantal specifieke taken uitvoeren. U kunt de specifieke taken die u wilt uitvoeren, selecteren aan de hand van de opties in het venster Aangepaste taken.

In Norton 360 Online kunt u voor eenmalige scans zelf een combinatie van taken kiezen. U kunt LiveUpdate uitvoeren, een back-up maken van uw gegevens, schijfruimte vrijmaken door schijven op te ruimen en uw schijven optimaliseren.

Aangepaste taken uitvoeren

1. Klik op Pc-beveiliging en vervolgens op Scans uitvoeren in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Scans onder Computerscan op Aangepaste taak en klik vervolgens op Start.

3. Selecteer in het venster Aangepaste taken de taken die u wilt uitvoeren.

Selecteer de optie Taken om alle taken te selecteren.

4. Klik op Start.

Aangepaste taak

Taakplanner-instellingen

Totale beveiliging

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v13139280_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 01/11/2011