Volledige systeemscan uitvoeren

Met een volledige systeemscan wordt de volledige computer uitgebreid gescand op virussen, spyware en andere beveiligingskwetsbaarheden. Daarnaast wordt LiveUpdate uitgevoerd, evenals een virus- en spywarescan, een proces voor schijfoptimalisatie en een back-upproces.

Daarnaast kunt u met een volledige systeemscan het volgende doen:

• De recentste beveiligings- en programma-updates ophalen.

• Scan uw computer op bedreigingen.

• Schijven optimaliseren om de prestaties van uw computer te verbeteren.

• Een back-up maken van uw gegevens.

U kunt regelmatig een back-up van uw bestanden maken om waardevolle gegevens op uw computer te beveiligen.

Een volledige systeemscan uitvoeren

1. Klik op Pc-beveiliging en vervolgens op Scans uitvoeren in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Scans onder Computerscan op Volledige systeemscan.

3. Klik op Start.

4. Nadat de scan is voltooid, klikt u in het venster Scans op Sluiten.

Informatie over acties als Norton 360 Online een bestand niet kan repareren

Wat te doen wanneer een beveiligingsrisico wordt gevonden

Het venster Resultatenoverzicht

De Norton 360 Online-scans

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v13139256_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 27/10/2011