Een snelle scan uitvoeren

Met Snelle scan kunt u de mogelijk geïnfecteerde gebieden van een computer scannen die vaak het doel zijn van virussen van andere beveiligingsrisico's. Aangezien niet uw hele computer wordt gescand, wordt deze scan sneller uitgevoerd dan een volledige systeemscan.

Als Norton 360 Online Snelle scan voor het eerst uitvoert, wordt automatisch LiveUpdate uitgevoerd en worden tijdelijke bestanden van Internet Explorer en Windows opgeruimd.

Wanneer de optie Insight-beveiliging is ingeschakeld, worden de traditionele QuickScan en Snelle Insight-netwerkscan tegelijk door Norton 360 Online uitgevoerd. De optie Insight-beveiliging is standaard ingeschakeld.

Wanneer er een definitie-update beschikbaar is, voert Norton 360 Online een Snelle scan uit tijdens inactiviteit.

Een snelle scan uitvoeren

1. Klik op Pc-beveiliging en vervolgens op Scans uitvoeren in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Scans onder Computerscan op QuickScan.

3. Klik op Start.

U kunt kiezen uit de volgende opties:

Pauzeren

Hiermee wordt de scan tijdelijk onderbroken.

Klik op Hervatten om de scan voort te zetten.

Overslaan

Hiermee wordt de huidige scan overgeslagen.

Annuleren

Hiermee wordt een snelle scan beëindigd.

4. Voer in het venster Resultatenoverzicht een van de volgende handelingen uit:

• Als er geen items zijn die aandacht vereisen, klikt u op Voltooien.

• Als items aandacht vereisen, kunt u de risico's beoordelen in het venster Bedreigingen gedetecteerd.

Computerscan

Reageren op gedetecteerde beveiligingsrisico's tijdens een scan

Wat te doen wanneer een beveiligingsrisico wordt gevonden

De Norton 360 Online-scans

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v13139240_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 27/10/2011