De datum van de meest recente virus- en spywaredefinities bekijken

Virusdefinitiebestanden bevatten informatie aan de hand waarvan Norton 360 Online specifieke virussen of beveiligingsbedreigingen kan herkennen en melden. Norton 360 Online toont de datum waarop u de virus- en spywaredefinities het laatst hebt bijgewerkt.

U kunt ook de datum van de recentste virusdefinities controleren. In de sectie Definitie-update in het venster Details pc-beveiliging worden de status en datum van de laatste update van virusdefinities weergegeven.

De datum van de meest recente virus- en spywaredefinities bekijken

1. Klik op Pc-beveiliging en vervolgens op Details weergeven in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. In het venster Details pc-beveiliging kunt u onder Definitie-update de recentste virusdefinities bekijken.

In de kolom Status wordt de datum weergegeven waarop u voor het laatst de meest recente definitie-updates hebt gedownload en geïnstalleerd.

Handmatig op updates controleren

LiveUpdate

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v13139172_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 27/10/2011