Info over Norton 360 Online

Norton 360 Online is een beproefde alles-in-één oplossing om uw pc en al uw activiteiten online te beveiligen. Het biedt beveiliging tegen computervirussen, wormen, hackers en botnets. Het beschermt u tegen identiteitsdiefstal online, beveiligt uw belangrijke bestanden en houdt uw pc in optimale conditie.

Norton 360 Online is volledig geautomatiseerd en gebruiksvriendelijk. Het programma wordt op de achtergrond uitgevoerd en handhaaft de algehele integriteit van het systeem met minimale impact op de prestaties van uw pc. Norton 360 Online biedt een ongeëvenaarde combinatie van prestaties en veiligheid, zodat u onbeperkt kunt genieten van alles wat uw pc en internet te bieden hebben.

Norton 360 Online biedt complete beveiliging met de volgende functies:

Pc-beveiliging

Beveiliging tegen virussen, spyware en onbekende bedreigingen.

Met Norton 360 Online kunt u de volgende typen scans uitvoeren:

• Computerscan Inclusief Snelle scan, Volledige systeemscan en aangepaste scans die u helpen door alle typen virussen, spyware en andere beveiligingsbedreigingen te detecteren en te verwijderen.

• Reputatiescan Biedt informatie over de betrouwbaarheid van alle programma's en actieve processen op uw computer. Hiermee kunt u verdachte of kwetsbare bestanden opsporen met behulp van een functie voor bedreigingsdetectie die op basis van reputatie werkt. U kunt verschillende soorten Reputatiescans uitvoeren zoals Snelle scan, Volledige systeemscan en aangepaste scans.

Met Facebook-prikbord scannen kunt u de koppelingen en URL's op uw Facebook-prikbord scannen.

Identiteit

Beveiliging tegen online identiteitsdiefstal met antiphishing, wachtwoordbeheer en Norton Safe Web-functies.

Met Identity Safe kunt u uw gevoelige informatie veilig opslaan en beheren, zoals uw adres, aanmeldingsgegevens, wachtwoorden en creditcardgegevens.

De functies Antiphishing en Norton Safe Web beveiligen u tegen phishing-aanvallen.

Back-up

Beveiliging van belangrijke bestanden met back-up- en herstelservice.

Een van de belangrijkste manieren om waardevolle gegevens op uw pc te beschermen is regelmatig back-ups van uw bestanden maken. In geval u uw gegevens verliest, kunt u deze met Norton 360 Online herstellen wanneer u wilt.

Pc-afstelling

Biedt de volgende functies die de prestatie van uw computer verbeteren:

• Schijfoptimalisatie Hiermee worden uw vaste schijf en vrije ruimte gedefragmenteerd.

• Bestanden opruimen Hiermee worden ongewenste tijdelijke bestanden verwijderd, waaronder overgebleven internetbrowserbestanden, internetzoekwoorden en andere tijdelijke bestanden.

• Register opruimen Hiermee worden onnauwkeurige en verouderde items uit het Windows-register verwijderd die fouten kunnen veroorzaken.

• Diagnostisch rapport : Hiermee wordt informatie weergegeven zoals hardwareprofiel, besturingssysteem en systeemherstelpunten.

• Opstartbeheer Hiermee kunt u de opstartprogramma's beheren die zo zijn geconfigureerd dat ze tijdens het opstarten van uw computer worden uitgevoerd.

Met Automatische LiveUpdate verkrijgt u de recentste definitie- en programma-updates om uw computer te beveiligen. U kunt de Stille Modus ook gebruiken om waarschuwingen en berichten te onderdrukken wanneer u belangrijke taken uitvoert op uw computer.

Als u problemen hebt met het configureren van Norton 360 Online, is er extra hulp beschikbaar. Norton 360 Online biedt gebruiksvriendelijke ondersteuningsopties. Via het venster Norton Autofix kunt u de website voor ondersteuning openen en in de Symantec Knowledge Base zoeken naar oplossingen voor uw probleem.

De Norton-service activeren

Het Norton 360 Online-hoofdvenster

Instellingen van Norton 360 Online

Norton 360 Online-instellingen aanpassen

Reageren op beveiligingsstatusindicators

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v13139152_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 03/11/2011