Een sterk wachtwoord maken met wachtwoordgenerator van Norton

Het gebruik van een sterk wachtwoord is een van de belangrijkste manieren om te voorkomen dat de beveiliging van een computer wordt geschonden. Met de huidige rekenkracht van een eenvoudige laptop kunnen zwakke wachtwoorden binnen enkele seconden worden geraden of gekraakt.

Met de wachtwoordgenerator in Norton Password Manager maakt u uiterst veilige wachtwoorden die moeilijk te kraken of te raden zijn. Telkens wanneer u een nieuwe aanmelding maakt, kunt u de wachtwoordgenerator gebruiken om sterke wachtwoorden te maken.

Selecteer een van de volgende opties om een sterk wachtwoord te maken met de wachtwoordgenerator:

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v130586296
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 16/04/2021