Norton Security installeren op Windows 10 in S-modus

Volg de onderstaande instructies op uw apparaat met Windows 10 in de S-modus om de Norton Security-app te downloaden en installeren.

STAP 1

Download de Norton Security-app via de Microsoft Store

1. Open de Microsoft Store-app op uw apparaat met Windows 10 in S-modus.

2. Zoek in de Microsoft Store naar Norton Security en installeer de Norton Security-app.

3. Klik op Downloaden op de Windows Store-pagina voor Norton Security en installeer de app.

Activeer de Norton Security-app

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v130433626
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 29/05/2020