App voor Norton-apparaatbeveiliging van Microsoft Store installeren

Volg deze instructies van uw apparaten op basis van Windows 10 in S-modus of Windows 10 ARM om Norton Security Protection of Norton Security On-the-Go vanuit de Microsoft Store te downloaden en te installeren.

Norton Security On-the-Go is momenteel alleen beschikbaar in de VS.

STAP 1

De Norton Security Protection-app downloaden

1. Meld u aan bij uw account vanaf uw apparaat met Windows 10 in S-modus of Windows 10 ARM.

2. Klik op de weergegeven pagina op Get it from Microsoft.

3. Klik op de Microsoft Store-pagina voor Norton-bescherming op Downloaden en installeer de app.

U kunt ook de Microsoft Store-app op uw apparaat openen en zoeken naar Norton Security Protection 1.

Als u Norton Security On-the-Go wilt installeren, opent u de Microsoft Store-app op uw apparaat en zoekt u naar Norton Security On-the-Go 2.

1De Norton Security Protection-app van de Microsoft Store is alleen direct beschikbaar in de VS, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Australië en Nieuw-Zeeland.

2De Norton Security On-the-Go-app van de Microsoft Store is alleen beschikbaar in de VS.

STAP 2

De Norton Apparaatbeveiliging-app activeren

• Afhankelijk van uw abonnement selecteert u een van de volgende opties:

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v130433626
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 07/06/2021