Beschikbaarheid van Norton Security-werkbalk in Google Chrome

De extensie Norton Security-werkbalk voor Chrome is vervangen door nieuwe extensies:

Het is raadzaam alle beschikbare Norton-extensies in te schakelen voor maximale online bescherming. Ga naar de pagina Bescherming tijdens het internetten en installeer alle Norton-extensies.

Oude Norton Security-werkbalk

Nieuwe Norton Safe Web-extensie

Nieuwe Norton Password Manager-extensie

Wat is de reden?

In de nabije toekomst zal de technologie die wordt gebruikt door de Norton Security-werkbalk, niet meer worden gebruikt in Google Chrome. Er zullen extensies met nieuwere technologie beschikbaar zijn om Norton-klanten online te helpen beschermen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v128445629_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 05/10/2018