Meer informatie over Norton Safe Web

Norton beschermt uw browser beter dan ooit met Norton Safe Web.

Installeer Norton Safe Web in enkele eenvoudige stappen en profiteer onmiddellijk van de nieuwste, krachtige Norton-bescherming voor Google Chrome. Dan ontvangt u ook updates over innovatieve browserbeschermingsfuncties.

Norton Safe Web beschermt u tegen identiteitsdiefstal en online scams door u te waarschuwen voor gevaarlijke sites wanneer u online zoekt, winkelt of surft. Het biedt veiligheidsbeoordelingen voor websites, bescherming tegen phishing en veiligheidsannotaties in uw zoekresultaten.

Klik op Bijwerken en volg de instructies op het scherm om de Norton Safe Web-extensie via de Chrome Web Store te installeren.

Nieuwe Norton Safe Web-extensie

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v128445629_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 19/03/2019