Meer informatie over Norton Safe Web

De Norton Security-werkbalk is vervangen door de Norton Safe Web-extensie.

Norton Safe Web biedt u veiligheidsbeoordelingen voor websites, bescherming tegen phishing en veiligheidsannotaties in uw zoekresultaten. Het beschermt u ook tegen identiteitsdiefstal en online scams door u te waarschuwen voor gevaarlijke sites wanneer u online zoekt, winkelt of surft.

Klik op Bijwerken en volg de instructies op het scherm om de Norton Safe Web-extensie via de Chrome Web Store te installeren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v128445629
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 21/02/2020