Wachtwoord automatisch wijzigen

De functie Wachtwoord automatisch wijzigen van Password Manager ondersteunt het automatisch wijzigen van uw wachtwoorden voor verschillende websites zonder de toepassing te verlaten. Momenteel ondersteunt de functie Wachtwoord automatisch wijzigen websites zoals Google, Facebook, Amazon, Twitter, LinkedIn, Costco, PayPal, Yahoo en Wikipedia.

Het tabblad niet sluiten en de content op het tabblad niet openen wanneer het wachtwoord door Wachtwoord automatisch wijzigen wordt veranderd. Wissel niet tussen tabbladen. Dit kan het automatische proces voor wachtwoordwijziging verstoren.

Wanneer vereist Wachtwoord automatisch wijzigen gebruikersinterventie?

Als authenticatie in twee stappen voor een aanmeldingspagina is ingeschakeld, moet u op deze pagina relevante informatie invoeren, anders werkt de functie Wachtwoord automatisch wijzigen niet.

Hoe werkt Wachtwoord automatisch wijzigen?

De functie meldt u rechtstreeks bij websites aan en genereert namens u een sterk wachtwoord. De nieuwe wachtwoorden worden lokaal door Password Manager gegenereerd en veilig verzonden. De nieuw gegenereerde wachtwoorden worden in de safe van Norton Password Manager opgeslagen, waar alleen u toegang toe heeft.

Op het tabblad verschijnt een groene koptekst als de functie Wachtwoord automatisch wijzigen het wachtwoord voor een website heeft bijgewerkt.

Op het tabblad verschijnt een rode koptekst als de functie Wachtwoord automatisch wijzigen het wachtwoord voor een website niet heeft kunnen bijwerken.

Nadat Wachtwoord automatisch wijzigen het wachtwoord heeft veranderd, moet u een stijging zien in het percentage voor de sterkte van het wachtwoord. Nadat het wachtwoord door Wachtwoord automatisch wijzigen is veranderd, stijgt ook de algemene Veiligheidsdashboard-score.

Wat is de aanmeldingscategorie Gearchiveerd?

De categorie Gearchiveerd bevat twee verschillende soorten aanmeldingen.

Wanneer Wachtwoord automatisch wijzigen uw wachtwoord heeft veranderd, wordt er ter referentie ook een back-up van uw oorspronkelijke wachtwoord gemaakt. Deze aanmeldingen hebben de naamconventie <websitename> Back-up van automatische wijzigingen <datum tijd>.

Wanneer Wachtwoord automatisch wijzigen mislukt nadat het gewijzigde wachtwoord van de website is verzonden, wordt de aanmelding opgeslagen met de nieuwe wachtwoorden volgens de naamconventie <websitename> Automatisch wijzigen mislukt <datum tijd>.

U kunt deze aanmeldingen verwijderen als u de oude wachtwoordgegevens niet nodig heeft.

Gerelateerde oplossingen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v127948823
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 29/05/2019