Netwerk

In het dialoogvenster Netwerk kunt u de volgende klassen computers opgeven:

• Afzonderlijke computers

• Een bereik van computers

• Alle computers in een subnet

U kunt computers als volgt opgeven:

Afzonderlijk

Geef een of meer afzonderlijke computers op.

Geef een computer op met het IP-adres of de naam van de computer. U kunt ook van meerdere computers de IP-adressen of namen opgeven door deze met een spatie van elkaar te scheiden.

Een bereik gebruiken

Geef een bereik van computers op.

Gebruik het begin-IP-adres en het eind-IP-adres van het bereik om een bereik van computers op te geven.

Een netwerkadres gebruiken

Geef alle computers in een netwerk op.

Gebruik het netwerkadres en het subnetmasker van het netwerk om alle computers op te geven.

Het IP-adres van een computer zoeken

De wizard Regel toevoegen gebruiken

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v1274790_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 23/04/2011