Veiligheidsdashboard

Op het Veiligheidsdashboard in Norton Password Manager ziet u de status van de aanmeldingen en wachtwoorden die in de safe in de cloud zijn opgeslagen. Hiermee kunt u uw wachtwoorden sterker maken om uw veiligheidsscore te verbeteren en de risico's betreffende online veiligheid te verminderen.

De functie Veiligheidsdashboard bevindt zich momenteel in de bètafase. Om uw ervaring te verbeteren, wordt deze functie in de toekomst geüpdatet met meer relevante functies en een verfijnde vormgeving, werking en beschikbaarheid. U kunt de functie Veiligheidsdashboard uitproberen en uw feedback delen op Norton Community.

Het Veiligheidsdashboard starten

1. Klik in de rechterbovenhoek van uw browser op het pictogram van de Norton Password Manager -extensie.

2. Klik op Mijn safe in het menu dat verschijnt.

3. Navigeer naar de statusmelding van het Veiligheidsdashboard en klik op Beeld of Nu verhelpen.

De statusmelding van het Veiligheidsdashboard wordt groen, oranje of rood weergegeven, afhankelijk van de Veiligheidsdashboard-score.

Copyright © 2018 Symantec Corporation. Alle rechten voorbehouden. Symantec, het Symantec-logo, het keurmerkvinkje, Norton en Norton by Symantec zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Symantec Corporation of haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen. Google Chrome is een handelsmerk van Google, LLC. Andere namen kunnen handelsmerken zijn van de respectieve eigenaars.

Gerelateerde oplossingen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v127392028
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 09/05/2019