Uw wachtwoorden controleren en bijwerken met Veiligheidsdashboard

Op het Veiligheidsdashboard in Norton Password Manager ziet u de status van de aanmeldingen en wachtwoorden die in de kluis in de cloud zijn opgeslagen. Hiermee kunt u uw wachtwoorden sterker maken om uw veiligheidsscore te verbeteren en de risico's betreffende online veiligheid te verminderen.

Zie De Veiligheidsdashboard-score in Norton Password Manager verhogen voor meer informatie over de Veiligheidsdashboard-score

Zie Aanmeldingen toevoegen aan Norton Password Manager voor meer informatie over het toevoegen van nieuwe aanmeldingen aan uw kluis voor Wachtwoordbeheer

Copyright © 2020 NortonLifeLock Inc. Alle rechten voorbehouden. NortonLifeLock, het NortonLifeLock-logo, het keurmerkvinkje, Norton, LifeLock en het Lockman-logo zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van NortonLifeLock Inc. of haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen. Google Chrome is een handelsmerk van Google, LLC. Andere namen kunnen handelsmerken zijn van de respectieve eigenaars.