Bestanden herstellen - Resultaten herstellen

In dit venster vindt u de details van de recentste herstelsessie. In het overzicht wordt het pad weergegeven van de herstelde bestanden en de bijbehorende herstelstatus.

Zet de muisaanwijzer op de bestandsnaam onder Bestand om het pad naar de oorspronkelijke locatie van het bestand te zien.

U kunt ook een bestand selecteren en de koppeling Geselecteerd bestand openen gebruiken om herstelde bestanden te bekijken.

Bestanden selecteren om te herstellen

Extensies van back-upbestanden

Bestanden herstellen

Bestanden herstellen met Autorun Restore van Norton 360 Online

Een bestand van een back-upset op de Norton Backup Drive herstellen

Norton Back-up maken en herstellen

Oplossingen voor back-upproblemen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v12725112_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 26/07/2011