Beëindiging van ondersteuning voor lokale safe van Norton Password Manager in Google Chrome

Wat is de reden?

In de nabije toekomst zal de technologie die wordt gebruikt door de Norton Security-werkbalk, niet meer worden gebruikt in de Google Chrome-browser. Er zullen extensies met nieuwere technologie beschikbaar zijn om Norton-klanten te helpen beschermen.

Waar kan ik de nieuwe extensie vinden na installatie?

De nieuwe Norton Password Manager-extensie staat in de rechterbovenhoek van de Google Chrome-browser.

Kan ik een lokale safe in Google Chrome gebruiken?

De lokale safe wordt niet langer ondersteund in Google Chrome. De nieuwe Norton Password Manager-extensie biedt alleen ondersteuning voor de online safe.

Waar kan ik mijn lokale safe in de toekomst gebruiken?

Lokale safes zijn momenteel nog steeds toegankelijk via uw Norton Security-, Norton Internet Security- of Norton 360-product. Klik op Internetbeveiliging en vervolgens op Password Manager. De Norton-werkbalk is momenteel nog steeds beschikbaar in Internet Explorer en werkt met lokale safes.

Hoe kan ik mijn lokale safe omzetten naar een online safe?

U kunt de Norton Password Manager-gegevens van uw lokale safe synchroniseren met de safe in de cloud. Wanneer u de gegevens van uw lokale safe naar de safe in de cloud verplaatst, worden alle gegevens permanent uit uw lokale safe verwijderd. Zie voor meer informatie Lokale safe naar safe in de cloud synchroniseren.

Hoe installeer ik de nieuwe Norton Password Manager-extensie?

Nadat u uw lokale safe naar een online safe heeft omgezet, gaat u naar de pagina Bescherming tijdens het internetten en installeert u alle Norton-extensies.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v127071428_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 16/05/2019