Norton Utilities Premium downloaden

Wanneer u Norton Utilities Premium als loyaltyaanbieding heeft ontvangen, kunt u de download beginnen door op de knop Nu downloaden in de e-mail te klikken of door u bij uw account aan te melden.

STAP 1

Norton-product downloaden en op uw computer installeren

1. Meld u aan bij uw account.

2. Als u nog niet bij Norton bent aangemeld, wordt u gevraagd om u aan te melden. Voer het e-mailadres en wachtwoord voor Norton in en klik op Aanmelden.

Heeft u nog geen account, dan klikt u op Account maken en voltooit u het registratieproces.

3. Klik op de pagina Mijn abonnement onder Norton Utilities Premium op Downloaden.

4. Kopieer de meegeleverde activeringssleutel in het venster Aan de slag, omdat u deze tijdens de activering moet invoeren.

5. Klik op Akkoord en downloaden.

6. druk op de toetsen Ctrl + J om het venster Downloads in uw browser te openen en dubbelklik vervolgens op het bestand dat u heeft gedownload.

7. Wanneer het venster Gebruikersaccountbeheer verschijnt, klikt u op Doorgaan.

Volg de instructies op het scherm.

STAP 2

Norton Utilities Premium activeren

1. Start Norton Utilities Premium.

2. Klik op Nu activeren in het Norton-venster.

3. Voer de sleutel van Norton Utilities Premium in en klik op Nu activeren.

Als u het bericht 'Fout 2: activeringssleutel niet herkend...' ziet wanneer u Norton Utilities Premium activeert, raadpleegt u Fout: 'Fout 2: activeringssleutel niet herkend...' bij het activeren van Norton Utilities Premium.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v127049871
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 11/12/2020