Beveiligingsgeschiedenis

Beveiligingsgeschiedenis biedt een centrale locatie waar u het volgende kunt doen:

• De geschiedenis van waarschuwingen en gebeurtenisberichten voor Beveiligingsgeschiedenis bekijken.

• De resultaten bekijken van de scans die op de computer zijn uitgevoerd.

• De items bekijken die u bij Symantec Security Response hebt ingediend.

• Items in quarantaine beheren.

• De beveiligingstaken controleren die uw producten op de achtergrond uitvoeren.

U kunt de geschiedenis van gebeurtenissen bekijken op basis van de geselecteerde categorie en de opgegeven zoekreeks. Norton 360 Online beperkt het aantal zoekresultaten dat op elke pagina in het venster Beveiligingsgeschiedenis verschijnt. Beveiligingsgeschiedenis verdeeld daarom de items die voor zoekcriteria worden geretourneerd en geeft deze op afzonderlijke pagina's weer. U kunt de pagineringsfunctie onder aan het venster gebruiken om door de pagina's te gaan.

In de het deelvenster Details van het venster Beveiligingsgeschiedenis ziet u onder andere de categorie en het veiligheidsniveau van het risico. In de sectie Aanbevolen actie ziet u de actie die door Norton 360 Online wordt aanbevolen voor het geselecteerde beveiligingsrisico.

In Beveiligingsgeschiedenis vindt u de volgende opties waarmee u Beveiligingsgeschiedenis-informatie kunt beheren:

Weergeven

Hiermee kunt u de categorie kiezen waarvoor u de beveiligingsgebeurtenissen in Beveiligingsgeschiedenis wilt bekijken.

In de categorieën Recente geschiedenis en Volledige geschiedenis kunt u informatie over de beveiligingsgebeurtenissen voor alle categorieën bekijken.

Wanneer u een optie in de vervolgkeuzelijst selecteert, geeft Beveiligingsgeschiedenis informatie over beveiligingsgebeurtenissen voor die optie weer in de lijst met beveiligingsgebeurtenissen.

De lijst met beveiligingsgebeurtenissen biedt informatie over ernst van het risico, activiteit, status, datum en tijd waarop de gebeurtenis zich voordeed.

Meer informatie

Hiermee kunt u meer details bekijken over het item dat u in de lijst met beveiligingsgebeurtenissen hebt geselecteerd.

Opties

Hiermee kunt u het venster Bedreiging gedetecteerd/Bestandsinformatie weergeven

In dit venster kunt u informatie bekijken en de acties die u kunt ondernemen voor de geselecteerde gebeurtenis van Beveiligingsgeschiedenis.

Deze optie is alleen beschikbaar voor categorieën zoals Quarantaine.

Exporteren

Hiermee kunt u de informatie van Beveiligingsgeschiedenis exporteren

Norton 360 Online slaat de informatie die u exporteert, op als een .mcf-bestand of een tekstbestand (kommagescheiden bestandsindeling). Wanneer u exporteert, verschijnt de categorienaam in de vervolgkeuzelijst Weergeven als de standaardbestandsnaam. U kunt zelf een bestandsnaam opgeven.

De .mcf-bestandsindeling is een eigen indeling van Symantec en de indeling voor Logboekbestanden van Beveiligingsgeschiedenis. U kunt de geschiedenis bekijken van de beveiligingsgebeurtenissen die u opslaat door het .mcf-bestand in Beveiligingsgeschiedenis te importeren.

Importeren

Hiermee kunt u de opgeslagen informatie van Beveiligingsgeschiedenis importeren

De lijst met beveiligingsgebeurtenissen vervangt de huidige lijst en toont alle beveiligingsgebeurtenissen die in het .mcf-bestand aanwezig zijn. U kunt ook een optie in de vervolgkeuzelijst Weergeven selecteren en de optiespecifieke details bekijken die in het MCF-bestand zijn opgeslagen.

In de importmodus kunt u de informatie niet wijzigen. Zo kunt u de logboeken niet wissen. U kunt de huidige lijst met beveiligingsgebeurtenissen herstellen door te klikken op de koppeling Bestand sluiten: file_name.mcf.

Snel zoeken

Hiermee kunt u naar items in Beveiligingsgeschiedenis zoeken met behulp van een trefwoord of de naam van een beveiligingsrisico.

Als u bijvoorbeeld alle waarschuwingen wilt zien die Auto-Protect heeft gegenereerd, kunt u op de term Auto-Protect filteren. Als u alle items wilt zien die betrekking hebben op een bepaald beveiligingsrisico, typt u de naam van het risico.

Zo kunt u Adware.Hotbar als naam van een beveiligingsrisico invoeren in het tekstvak Snel zoeken. Alle items die betrekking hebben op deze categorie, worden in de lijst met beveiligingsgebeurtenissen weergegeven.

U kunt ook naar alle beveiligingsgebeurtenissen met een specifieke datum zoeken.

Pagina niet geanalyseerd

Hiermee navigeert u naar een specifieke pagina in Beveiligingsgeschiedenis.

Beveiligingsgeschiedenis geeft de items op aparte pagina's weer. Met de optie Ga naar pagina kunt u een specifieke pagina weergeven. U kunt maximaal 6 letters invoeren in het tekstvak Ga naar pagina.

Elke pagina kan maximaal 100 items bevatten.

Lijst met toegestane afzenders

Hiermee vernieuwt u het venster Beveilingsgeschiedenis, zodat het de nieuwste informatie bevat.

U kunt niet alleen deze opties kiezen, maar ook andere acties uitvoeren die specifiek bij de categorie horen die u hebt geselecteerd in de vervolgkeuzelijst Weergeven. Voorbeelden van acties: Geschiedenis wissen, Ingangen wissen en Aan quarantaine toevoegen en Snelle scan uitvoeren. Wanneer u bijvoorbeeld de Quarantaine weergave selecteert, staat Beveiligingsgeschiedenis toe dat u een item aan de quarantaine toevoegt.

Beveiligingsgeschiedenis

Items in Beveiligingsgeschiedenis bekijken

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v12687512_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 30/09/2011