Services voor Snelle bediening in- of uitschakelen

In het venster Instellingen kunt u de volgende services voor Snelle bediening in- of uitschakelen:

• Stille modus

• Veilig surfen

• Identity Safe

• Back-up maken

• Overlays van back-upstatus

• Automatische LiveUpdate

• Slimme firewall

• Norton Tamper Protection

Als u de muisaanwijzer op een servicenaam plaatst, wordt een omschrijving van die service weergegeven. Het is raadzaam alle services behalve Stille modus ingeschakeld te laten.

Services voor Snelle bediening in- of uitschakelen

1. Klik in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Instellingen.

2. Onder Snelle bediening in het venster Instellingen kunt u het volgende doen:

• Als u een service wilt inschakelen, schakelt u het bijbehorende selectievakje in.

• Als u een service wilt uitschakelen, schakelt u het bijbehorende selectievakje uit.

Als een waarschuwing of bericht verschijnt, selecteert u de duur in het vervolgkeuzemenu en klikt u vervolgens op OK.

Norton 360 Online-instellingen aanpassen

Instellingen van Norton 360 Online

Uw computer veilig houden

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v12686692_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 27/10/2011