Register opruimen uitvoeren

In het Windows-register kunnen verwijzingen naar niet-bestaande bestanden voorkomen. Dergelijke gebroken registeritems kunnen uw computer vertragen. Met Register opruimen wordt uw computer gescand en worden de eventuele gebroken registeritems opgeruimd.

Register opruimen uitvoeren

1. Klik in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Taken.

2. Klik in het venster Taken, onder Taken voor pc-afstelling, op Register opruimen uitvoeren.

3. Wanneer de activiteit is voltooid, klikt u in het venster Pc-afstelling op Sluiten.

Een scan uitvoeren om onnodige bestanden op te ruimen

Diagnostisch rapport uitvoeren

Pc-afstelling

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v12631552_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 27/10/2011