Instellingen van Norton 360 Online

Via Gedetailleerde instellingen van het venster Instellingen kunt u beveiligingsinstellingen en netwerkinstellingen aanpassen. U kunt ook schema's voor beveiligingsscans en back-ups aanpassen.

U kunt de volgende Gedetailleerde instellingen in het venster Instellingen configureren:

Antivirus

Geef aan hoe Norton 360 Online moet omgaan met bedreigingen, zoals bepaalde typen virussen en spyware.

U kunt opgeven of inkomende e-mails moeten worden gecontroleerd en of expresberichten moeten worden gescand. U kunt ook opgeven welke bestanden en handtekeningen van scans moeten worden uitgesloten en hoe bedreigingen met een laag risico moeten worden behandeld. Daarnaast kunt u Realtimebeveiliging, Antispyware en LiveUpdate configureren.

Firewall

Geef in detail aan hoe inkomende en uitgaande verbindingen voor uw pc moeten worden behandeld.

U kunt verkeersregels en regels voor specifieke programma's opgeven. U kunt ook instellen hoe Norton 360 Online inbraakpogingen en browserbeveiliging aanpakt.

AntiSpam

Beveilig uw e-mailclient tegen ongewenste online inhoud.

U kunt instellen met welke client Norton AntiSpam moet worden geïntegreerd en hoe de e-mails moeten worden verwerkt die op deze clients worden gescand. U kunt instellen of Norton AntiSpam de servers van Symantec moet controleren om de spamberichten te filteren die de lokale filters als legitiem classificeren.

Mijn netwerk

Bekijk alle beschikbare apparaten in uw netwerk en stel het vertrouwensniveau in van de apparaten die met uw netwerk zijn verbonden.

U kunt het Netwerkbeveiligingsoverzicht bij het opstarten verbergen of weergeven, en de communicatiepoort configureren die Norton-producten voor onderlinge communicatie gebruiken. U kunt ook de Netwerkbeveiligingskaart opschonen.

Ouderlijke controle

Hiermee kunt u Norton Safety Minder downloaden en installeren en Norton Online Family configureren.

Norton Online Family is een toepassing voor ouderlijke controle waarmee u uw kinderen op een slimme manier kunt beschermen wanneer ze online zijn. Norton Safety Minder is een toepassing die op elke computer die uw kind gebruikt geïnstalleerd moet worden om internetactiviteiten te kunnen controleren. U kunt via de koppeling Ouderlijke controle naar de Norton Online Family-webpagina gaan om Norton Safety Minder te downloaden. Klik op Norton Safety Minder downloaden om Norton Safety Minder te downloaden. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

Als u Norton Safety Minder al hebt geïnstalleerd, klikt u op Ouderlijke controle om het venster Ouderlijke controle te openen.

Identiteitsbescherming

Configureer Identity Safe om uw online identiteiten en transactiegegevens te beveiligen.

U kunt ook opties voor Veilig surfen configureren.

Taakplanner

Geef op wanneer en hoe vaak Norton 360 Online uw computer op virussen en andere risico's moet controleren.

Beheerinstellingen

Via de opties in dit venster kunt u de beveiliging van uw product configureren.

U kunt uw proxy-instellingen in Norton 360 Online opgeven. Verder kunt u Optimalisatie voor inactiviteit, Prestatiecontrole en Energiebesparingsmodus instellen. U kunt ook Stille modus, duur van Time-out bij inactiviteit, duur van Vertraging voor automatische taken, Norton Community Watch en Firefox opruimen configureren.

Back-upinstellingen

Specificeer de bestanden en mappen waarvan u een back-up wilt maken, evenals de locatie en de planning voor de back-ups.

U kunt ook opties zoals Overlays van back-upstatus, Norton Backup Drive, Contextmenu en Eigenschappenpagina in- en uitschakelen.

Via Snelle bediening in het venster Instellingen kunt u de volgende services in- of uitschakelen:

Stille modus

Hiermee wordt Stille modus in- of uitgeschakeld

U kunt Stille modus voor een periode van één, twee, vier of zes uur per dag inschakelen.

Veilig surfen

Hiermee schakelt u de functies Antiphishing en Norton Safe Web in of uit

Wanneer u Veilig surfen inschakelt, wordt uw computer beveiligd terwijl u met Internet Explorer of Firefox surft.

Identity Safe

Hiermee schakelt u Identity Safe in of uit.

Wanneer u Identity Safe uitschakelt, kunt u Norton 360 Online niet meer gebruiken om uw aanmeldingen, kaarten en opmerkingen te beheren.

Back-up maken

Hiermee schakelt u Back-up maken in of uit

Wanneer u Back-up maken inschakelt, maakt uw computer back-ups met uw opgegeven instellingen.

Overlays van back-upstatus

Hiermee schakelt u pictogramoverlays voor bestanden in of uit.

De back-upstatus van uw bestanden wordt door pictogramoverlays aangegeven.

Automatische LiveUpdate

Hiermee schakelt u automatische updates waarmee u uw pc tegen nieuwe, opkomende bedreigingen kunt beschermen, in of uit.

Slimme firewall

Hiermee wordt Slimme firewall in- of uitgeschakeld

Wanneer u Slimme firewall inschakelt, wordt de communicatie tussen uw computer en de andere computers op internet gecontroleerd. Uw computer wordt hiermee ook tegen veelvoorkomende beveiligingsproblemen beveiligd.

Norton Tamper Protection

Hiermee schakelt u Norton Tamper Protection in of uit.

Wanneer u Norton Tamper Protection inschakelt, wordt Norton 360 Online beveiligd tegen aanvallen of wijzigingen door onbekende, verdachte of gevaarlijke toepassingen.

Norton 360 Online-instellingen aanpassen

Services voor Snelle bediening in- of uitschakelen

Antivirusinstellingen

Firewallinstellingen

Instellingen van Norton AntiSpam

Instellingen van Mijn netwerk

Back-upinstellingen

Instellingen voor Identiteitsbescherming

Taakplanner-instellingen

Beheerinstellingen

Info over Norton 360 Online

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v12570162_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 27/10/2011