De activiteiten van uw kind op sociale netwerken bekijken

Toezicht op sociale netwerken wordt ondersteund op Windows-computers.

Het rapport met activiteiten op sociale netwerken laat zien wat uw kind op populaire sites zoals Google+ en Facebook heeft gedaan. U ziet met welke vrienden uw kind communiceert en wat voor inhoud ze delen.

U kunt de Norton-website of Norton Family-app voor ouders gebruiken om de activiteiten van uw kind te bekijken.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v125453761
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 19/06/2019