Het versienummer van uw product vinden

Als u een upgrade wilt uitvoeren voor uw Norton-product of contact op wilt nemen met de klantenondersteuning voor hulp, moet u het versienummer van uw product weten. U kunt het versienummer van het product op uw computer vinden.

Het versienummer van uw product vinden

1. Klik op Ondersteuning in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het vervolgkeuzemenu Ondersteuning op Info.

U kunt het versienummer van uw product invoeren in het venster dat wordt weergegeven.

Norton Autofix

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v1251038_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/08/2011