KRACK-kwetsbaarheid

Wat is de KRACK-kwetsbaarheid?

Er is een nieuwe kwetsbaarheid genaamd KRACK (Key Reinstallation AttaCKs), die waarschijnlijk iedereen zal treffen die wifi gebruikt. Met behulp van KRACK kunnen aanvallers toegang krijgen tot belangrijke informatie zoals creditcardnummers, wachtwoorden en e-mails die via wifi-netwerken worden verzonden. Bovendien kunnen ze de kwetsbaarheid misbruiken om uw apparaten met malware of ransomware te infecteren. Lees voor meer informatie over de kwetsbaarheid Wat u moet weten over de kwetsbaarheid in wifi-netwerken met WPA2-versleuteling.

Moet ik mijn wifi-wachtwoord wijzigen?

Nee. Deze kwetsbaarheid heeft geen invloed op het wachtwoord voor het wifi-netwerk van uw router.

Ik heb Norton Secure VPN. Ben ik beschermd?

Ja. Als u Norton Secure VPN al heeft, worden uw gegevens tegen deze bedreiging beschermd.

• Gebruik altijd Norton Secure VPN wanneer u verbinding maakt met wifi.

• Installeer patches op elk wifi-apparaat onmiddellijk zodra ze beschikbaar zijn.

• Gebruik alleen websites die beginnen met 'https'.

Ik heb Norton Secure VPN niet. Wat moet ik doen?

• Installeer patches op elk wifi-apparaat onmiddellijk zodra ze beschikbaar zijn.

• Gebruik alleen websites die beginnen met 'https'.

• Het is raadzaam een veilig VPN (virtual private network) zoals Norton Secure VPN te gebruiken om uw gegevens te beschermen tegen deze nieuwe bedreiging.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v124352314
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 03/06/2019