Kan de Norton Security-werkbalk niet vinden in Mozilla Firefox

Waarom ontbreekt de Norton Security-werkbalk in Mozilla Firefox?

De huidige Norton-werkbalkextensie is ontworpen met verouderde technologieën die door Mozilla na Firefox versie 57 niet meer worden ondersteund. Wanneer u bijwerkt naar Mozilla Firefox versie 57, worden alle extensies die met verouderde standaarden zijn gemaakt, door Firefox uitgeschakeld.

Voor meer informatie over de nieuwe standaarden van Mozilla leest u Mozilla Add-Ons Blog.

Bent u beschermd zonder de Norton Security-werkbalk?

Ja. Norton heeft een nieuwe extensie ontwikkeld, Norton Safe Web, waarmee u wordt beschermd tegen bedreigingen, phishing-sites en nog veel meer. Deze nieuwe extensie is ontworpen op basis van technologieën die door Mozilla worden ondersteund en is gebaseerd op de nieuwste industriestandaarden. Dit houdt in dat er wordt afgestapt van de werkbalkinterface en een model met een extensie zonder werkbalk wordt geïmplementeerd.

Bestaande extensies zoals Norton Safe Search en de Norton-startpagina worden gemigreerd naar technologieën en standaarden voor webextensies die door Mozilla worden ondersteund.

Gebruikers van Windows XP en Windows Vista kunnen de Norton Safe Web-extensie pas installeren nadat ze hebben bijgewerkt naar Mozilla Firefox versie 57. Lees voor meer informatie Firefox beëindigt ondersteuning voor Windows XP en Vista.

Welke functies biedt Norton Safe Web?

• Dit is een nieuwe extensie die is ontworpen volgens de standaarden voor webextensies

• Melding van geblokkeerde pagina op een site met bedreigingen

• Melding van geblokkeerde pagina op een phishing-site

• Zoekannotatie voor de resultaten van Norton Safe Search

Norton werkt er voortdurend aan om meer beschermende functies aan deze extensies toe te voegen.

Hoe krijgt u de nieuwe extensie?

Norton Safe Web-extensie inschakelen

1. Start Mozilla Firefox.

2. Ga naar de pagina Browserbeveiliging.

3. Klik onder Norton Safe Web op Inschakelen.

Klik op Alle Norton-functies inschakelen om te profiteren van volledige browserbeveiliging.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v124328498_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X
Laatste wijziging: 13/11/2017