Norton-browserextensies toevoegen om veiliger te internetten en winkelen op Mac

Nadat u Norton op Mac heeft geïnstalleerd, wordt u gevraagd om browserextensies toe te voegen wanneer u Safari, Firefox of Chrome voor het eerst opent. Norton heeft een browserfocusfunctie waarbij de browserextensiemelding alleen wordt weergegeven wanneer de browser de focus krijgt. Schakel de extensies Norton Safe Web, Safe Search, Home Page en Identity Safe in uw om uw online beveiliging te maximaliseren.

Als u Mac OS X 10.10.x of later heeft, zijn de zelfstandige Norton-browserextensies ook beschikbaar als u uw Norton-product verwijdert. Als u uw Norton-product op Mac OS X 10.9 of eerder verwijdert, worden alle browserextensies voor Safari en Firefox verwijderd, maar niet de extensies die voor de Chrome-browser zijn geïnstalleerd.

De zelfstandige extensies Norton Safe Web, Norton-startpagina, Norton Safe Search en Norton Password Manager worden niet ondersteund op Mac OS X 10.9 of eerder, en op de oudere versies van de webbrowsers. Als u de nieuwste Norton-browserextensies wilt installeren, voert u een upgrade van uw Mac-besturingssysteem bij naar 10.10.x en later, en werkt u uw webbrowsers bij naar de nieuwste versie.

Norton-browserextensies toevoegen voor Mac OS X 10.10 of later

Norton-browserextensies toevoegen voor Mac OS X 10.9 of eerder

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v124215409
Besturingssysteem: Mac OS X
Laatste wijziging: 21/06/2019