Een computer die door AutoBlock geblokkeerd is permanent blokkeren

U kunt een computer die door AutoBlock geblokkeerd is, permanent blokkeren. Deze computer wordt uit de AutoBlock-lijst verwijderd en als een beperkte computer aan de Netwerkbeveiligingskaart van thuisnetwerk toegevoegd.

Een computer die door AutoBlock geblokkeerd is, permanent blokkeren

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Instellingen onder Gedetailleerde instellingen op Firewall.

3. Op het tabblad Inbraakpreventie en browserbeveiliging klikt u in de rij Beveiliging tegen inbreuk met AutoBlock onder Inbraakpreventie op Configureren.

4. Klik op de computer die u permanent wilt blokkeren, onder Computers die momenteel door AutoBlock worden geblokkeerd in het venster Beveiliging tegen inbreuk met AutoBlock.

5. Selecteer Beperken onder de kolom Actie.

6. Klik op OK.

AutoBlock in- of uitschakelen

De blokkering opheffen van computers die door AutoBlock zijn geblokkeerd

Inbraakpreventie

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v1224898_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 27/09/2011