De blokkering opheffen van computers die door AutoBlock zijn geblokkeerd

In bepaalde gevallen kan normale netwerkactiviteit op de handtekening van een aanval lijken. AutoBlock blokkeert de netwerkactiviteit dan automatisch om de veiligheid van uw computer te garanderen. De lijst met computers die momenteel door AutoBlock zijn geblokkeerd kan ook de computer bevatten waarmee u zou moeten kunnen communiceren.

Als een benodigde computer in de lijst met geblokkeerde computers staat, kunt u de blokkering opheffen. Mogelijk wilt u de AutoBlock-lijst opnieuw instellen als u uw beveiligingsinstellingen hebt gewijzigd. Als u de AutoBlock-lijst opnieuw wilt instellen, kunt u de blokkering van alle computers in de lijst tegelijkertijd opheffen.

De blokkering opheffen van computers die door AutoBlock zijn geblokkeerd

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Instellingen onder Gedetailleerde instellingen op Firewall.

3. Op het tabblad Inbraakpreventie en browserbeveiliging klikt u in de rij Beveiliging tegen inbreuk met AutoBlock onder Inbraakpreventie op Configureren.

4. In het venster Beveiliging tegen inbreuk met AutoBlock kunt u onder Computers die momenteel door AutoBlock worden geblokkeerd een van de volgende handelingen uitvoeren:

• Als u de blokkering van één computer wilt opheffen, selecteert u het bijbehorende IP-adres en klikt u op Blokkering opheffen.

• Als u de blokkering van alle computers in de lijst AutoBlock wilt opheffen, klikt u op Alle blokkeringen opheffen.

5. Klik op OK.

Aanvalshandtekeningen uitsluiten van of opnemen in controles

AutoBlock in- of uitschakelen

Een computer die door AutoBlock geblokkeerd is permanent blokkeren

Inbraakpreventie

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v1224861_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 27/09/2011